Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Légyszi, javasolnátok valamit...

Légyszi, javasolnátok valamit sperma agglutináció (összecsomósodás) ellen?

Figyelt kérdés
Esetleg volt már valakinek ilyen, mi okozhatja???
2010. jún. 1. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hmmm...

_ Kamionsofőr? Vagy mit vezet?

_ Mennyit vezet napi/heti szinten?

_ Vezetés közbeni pihenőidőket rendesen betartja-e? Ez nála úgy mennyi időnként hány perc?

_ A heréit fizikailag, esetleg UltraHanggal megvizsgálták már, ugye?

____ Varicokelét (herevisszér-tágulatot), ill. egyéb herebetegséget, -sérülést, -gyulladást nem találtak nála?

_ Vérnyomása, pulzusa rendben van? Mennyi?

_ Van-e vmi rendszer az életvitelében?

_ Eszik-e rendszeresen biotermékeket, zöldséget-gyümölcsöt? (Minél kevesebb tartósítószeres dolgot, állati zsiradékot, több növényi eredetű élelmiszert...)

_ Egyéb aktív mozgást (pl.: kocogás/futás) nem végez?

_ Orvos mit mondott? Mit kéne tenni?

:-o Mary!

Ne mondjatok le a gyerekről! Szorítok, hogy összejöjjön, és ha tudok, próbálok irányt mutatni, csak FEL A FEJJEL! Oké? ;-)

Üdv: EE

2010. jún. 3. 15:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem kamionsofőr, ugyhogy nem olyan vészes a helyzet, teherszállitón dolgozik ugyan, de a krizis óta nem sokat vezet,tehát szerintem ez a gyanú is kilőve...

Szerintem maximálisan biokaját eszünk: saját kertünk van, saját tyúk, csirke és házi tejtermékeket fogyasztunk- falusi kertes házban lakunk...

A vérnyomásával minden ok...bár ezeken az általad emlitett vizsgálatokon nem voltunk. Ja és a spermaszáma pedig egyáltalán nem rossz(1 ml-152 millió).

A doki ezeket javasolta:

Proviron 25

Speman

Tentex

DE! én rákerestem a neten és nagyon nem értek egyet vele, ezért is irtam ki a kérdést. És most már el kell, hogy áruljam, hogy külföldi vagyok, lehet, hogy M.o.-n nem is adják ezeket a gyógyszereket.

Egyébként te orvos vagy, vagy vm ilyesmi???

2010. jún. 3. 20:15
 13/14 A kérdező kommentje:
U.i.: eszünk ágában sincs lemondani a gyerekről, pláne, h. valszeg én VOLTAM! a ludas...
2010. jún. 3. 20:17
 14/14 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Az én páromnál is ezt a problémát állapították meg. Nekünk azt mondta az orvos, hogy ez immunrendszeri gyengeségből fakad, és ezen nem lehet javítani sehogysem :( ÉS ha nem jön össze x időn belül a baba, akkor az inszemináció segít csak.

Sikerült-e nektek az elmúlt közel 1 évben valamilyen megoldást találni, ami segített nektek?

Előre is köszi a választ!

A

2011. márc. 5. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!