Légyszi, javasolnátok valamit sperma agglutináció (összecsomósodás) ellen?
Hmmm...
_ Kamionsofőr? Vagy mit vezet?
_ Mennyit vezet napi/heti szinten?
_ Vezetés közbeni pihenőidőket rendesen betartja-e? Ez nála úgy mennyi időnként hány perc?
_ A heréit fizikailag, esetleg UltraHanggal megvizsgálták már, ugye?
____ Varicokelét (herevisszér-tágulatot), ill. egyéb herebetegséget, -sérülést, -gyulladást nem találtak nála?
_ Vérnyomása, pulzusa rendben van? Mennyi?
_ Van-e vmi rendszer az életvitelében?
_ Eszik-e rendszeresen biotermékeket, zöldséget-gyümölcsöt? (Minél kevesebb tartósítószeres dolgot, állati zsiradékot, több növényi eredetű élelmiszert...)
_ Egyéb aktív mozgást (pl.: kocogás/futás) nem végez?
_ Orvos mit mondott? Mit kéne tenni?
:-o Mary!
Ne mondjatok le a gyerekről! Szorítok, hogy összejöjjön, és ha tudok, próbálok irányt mutatni, csak FEL A FEJJEL! Oké? ;-)
Üdv: EE
Szia!
Nem kamionsofőr, ugyhogy nem olyan vészes a helyzet, teherszállitón dolgozik ugyan, de a krizis óta nem sokat vezet,tehát szerintem ez a gyanú is kilőve...
Szerintem maximálisan biokaját eszünk: saját kertünk van, saját tyúk, csirke és házi tejtermékeket fogyasztunk- falusi kertes házban lakunk...
A vérnyomásával minden ok...bár ezeken az általad emlitett vizsgálatokon nem voltunk. Ja és a spermaszáma pedig egyáltalán nem rossz(1 ml-152 millió).
A doki ezeket javasolta:
Proviron 25
Speman
Tentex
DE! én rákerestem a neten és nagyon nem értek egyet vele, ezért is irtam ki a kérdést. És most már el kell, hogy áruljam, hogy külföldi vagyok, lehet, hogy M.o.-n nem is adják ezeket a gyógyszereket.
Egyébként te orvos vagy, vagy vm ilyesmi???
Kedves kérdező!
Az én páromnál is ezt a problémát állapították meg. Nekünk azt mondta az orvos, hogy ez immunrendszeri gyengeségből fakad, és ezen nem lehet javítani sehogysem :( ÉS ha nem jön össze x időn belül a baba, akkor az inszemináció segít csak.
Sikerült-e nektek az elmúlt közel 1 évben valamilyen megoldást találni, ami segített nektek?
Előre is köszi a választ!
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!