Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi okozhatja ezt az "illatot"?

Mi okozhatja ezt az "illatot"?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok. Pár hónapja észrevettem, h a péniszem körül fura illatok terjengenek. Talán a klór szagához tudnám hasonlítani. Ha reggel megfürdök és a munkahelyemen sok dolgom van, akkor pár órával később már érezhető. Tehát ahogy kezdek kicsit megizzadni. Ha nincs sok munka, vagy épp nem dolgozom, akk nagyon este felére lehet érezni.

Mi okozhat ilyen kellemetlen szagokat?

Mindig jól megmosom.

2017. nov. 22. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Természetes testszag/kanszag.
2017. nov. 22. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Leszopnálak... imádom
2017. nov. 23. 00:44
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Pilótának már ne jelentkezz! A szagok mutatják meg, hogy ki vagy, a bűz, a fura szagok, az izzadság az kizáró pl., árulkodik arról, hogy nem jól működik a szervezeted.
2017. nov. 23. 07:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Igy van, valami nem tökéletes a szervezetedben.

Nekem is volt hasonló régebben , de most akár három napig ha nem fürdök, akkor sincs szagom.

2017. nov. 24. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Min változtattál?
2017. nov. 24. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
étel, étrend nagyban közrejátszik a szagokban.
2017. nov. 24. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Idegi alapon nagyon sokat tesz, ha ideges vagy máshogy izzad az ember, más mirigyek szabadulnak fel.

Persze könnyű azt mondani hogy ne legyen ideges valaki, ha nagyon sokszor meg van az oka is.

Ráadásul aki ideges , még az sem ismeri el hogy ő ideg beteg. Ráfogja hogy PÖRÖG.

2017. nov. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!