Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi baja lehet a pasinak ha...

Mi baja lehet a pasinak ha nem kell neki a szex?

Figyelt kérdés
nincs másik barátnője, és nem is meleg.defeláll neki. minden hülye okot kitalál hogy ne legyen szex. Milyen egészségügyi baja lehet ami miatt nem kell neki a szex?
2010. máj. 31. 17:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

honnan tudod biztosra, hogy nem tologat valakit?

Ha nincs egészségügyi problémája és fel is áll neki akkor csak erre lehet gondolni, vagy arra hogy felmelegedett szegény.

2010. máj. 31. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy mi a baja, nem itt kéne megbeszélned, hanem ülj le a férjeddel, vagy fogd meg a kezét, és menjetek el orvoshoz. Itt maximum totózást láthatsz.
2010. máj. 31. 18:28
 13/15 A kérdező kommentje:

jaja orvoshoz nem hajlandó menni, Sokat szoktunk beszélgetni és beszélünk a szexről is , azért tettem fel a kérdést hátha nem jutott eszembe valami hogy mi lehet a probléma. Ő aztmondja azért nincs szex mert holt fáradt rengeteget dolgozik ,ami sajnos nagyon is igaz mert még hétvégén is dolgozik itthon. teljesen megbizunk egymásban , ezért tudom hogy nincs senkije,

ez a hormonális probléma még nem jutott eszembe ugyogy jol tettem hogy feltettem a kérdést , majd elcibálom vérvételre.

2010. máj. 31. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
nem kéne agyonhajtani magát, lazítsatok
2010. máj. 31. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
én is holt fáradt vagyok, rengeteget dolgozom, de kívánom a szexet mint állat...
2010. máj. 31. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!