Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi baja lehet a pasinak ha...

Mi baja lehet a pasinak ha nem kell neki a szex?

Figyelt kérdés
nincs másik barátnője, és nem is meleg.defeláll neki. minden hülye okot kitalál hogy ne legyen szex. Milyen egészségügyi baja lehet ami miatt nem kell neki a szex?
2010. máj. 31. 17:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
meleg
2010. máj. 31. 17:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem kíván téged, vagy unja veled a szexet.
2010. máj. 31. 17:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem sok jövője van a kapcsolatnak.
2010. máj. 31. 17:54
 4/15 anonim ***** válasza:
fertőzés, prosztatagond....
2010. máj. 31. 17:55
 5/15 A kérdező kommentje:
ez nem kapcsolat hanem házasság, és nem meleg, de már évek óta ritka a szex. és nem azt kérdeztem mi lehet velem a gond( nem kiván engem stb) hanem hogy vele milyen egészésgügyi problémák lehetnek. ? mert ha engem nem kiván azt lenyelem, ha tudom hogy másnál boldog ,de nem kell neki más se és biztosan tudom hogy nem meleg
2010. máj. 31. 17:59
 6/15 A kérdező kommentje:
egyszerüen el van szex nélkül. de ez nem normális, hát a pasik bediliznek ha nem szexelhetnek ,nem?
2010. máj. 31. 18:00
 7/15 anonim ***** válasza:
egy hormonszintmerest kellene vegezni h mekkora a tesztoszteron, LH hormon koncentracioja, HA tenyleg semmi mas problema nincs
2010. máj. 31. 18:07
 8/15 anonim ***** válasza:
semmi gond vele,csak mást kefélget biztos
2010. máj. 31. 18:10
 9/15 A kérdező kommentje:
ki nem birtad volna megjegyzés nélkül . ha mást kefélget akkor legalább tudnám hogy semmi baja. DE NEM KEFÉLGET MÁST
2010. máj. 31. 18:22
 10/15 anonim ***** válasza:

lelki eredetű is lehet vagy hormonális gond, mivel azt mondtan nem kefél félre. Végülis miért nem beszélitek meg? Főleg ha házasok vagytok. Ha ennyi bizalom sincs akkor megette a fene az egészet.

pszichológushoz is elmehetnétek

2010. máj. 31. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!