Fitymaszűkülettel lehet szexelni?
Enyhe fitymaszűkületre gondolok amikor a makkról le lehet húzni mereven is, de a tövében megáll. És ilyenkor ugye nem simul ki rendesen.
Vagy ennek lehetnek komoly kockázatai?
#1 Nem fáj, dokihoz jövő héten megyek, a kérdés amúgy is csak elméleti.
Amúgy elérdekes, mert tényleg nem fáj, nem igazán szorít, akkor van csak egy kis feszítő érzés amikor letolom a makk végéről, de utána annak is vége.
Illetve néha lankadtan még nehezebb lehúzni mint mereven ami elég fura.
Lehet
De felszakadhat.
Ráadásúl nekünk nőknek nem túl kellemes érzés egy fitymaszűkületes pénisz. Még leszopni se lehet rendesen
Mindenképp menj dokihoz.
Nekem is enyhe fitymaszűkületem van. Korábban mindig nagyon stresszeltem, hogy nem fogok tudni így szexelni és meg akartam műttetni. De aztán egy olyan csodálatos barátnőre találtam, aki azt mondta, hogy ez neki teljesen rendben van, nem gond egyáltalán. Így úgy döntöttem, hogy először kipróbálom, hogy így működik-e a dolog, vagy sem.
Ha érdekel, szívesen leírom neked a tapasztalataimat, tippjeimet, hogy minden rendben legyen majd, csak szólj. :)
#6 Ha van időd szívesen fogadom a tapasztalataidad.
Mondjuk én mindenféleképpen meg szeretném csinaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!