Fiuk ha felall nektek és nem tudjatok kiverni általában mit érezték hol fáj vagy szur? A hasatok vagy mi?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 02:44
11/16 anonim válasza:
A kérdező szerintem a vőlegénybetegségről beszél, a herefájdalomról. De akkor meg miért ne lehetne kiverni? N
12/16 anonim válasza:
A két karom.... olyankor elég fájdalmas a recsi :)
13/16 anonim válasza:
Köszönöm annak a bunkónak, aki lepontozott!
14/16 anonim válasza:
77% én csak röhögni tudok az ilyen frusztrált embereken, akik attól érzik jól magukat, ha másnak nyomhatnak egy pirosat és még csak ellenvéleményt, indoklást se írnak hogy szerintük mi a helyes válasz. De te se lehetsz jobb, ha arra vered hogy hány százalékos a válaszod.
15/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok jobb, csakhogy én valóban a kérdésre válaszoltam és nem fröcsögtem (először), csak amikor már kiváltották belőlem.
16/16 anonim válasza:
Nem beszélhetünk jó vagy rossz válaszról, nem véletlen említi az oldal hasznos vagy nem hasznos jelzővel.
Kédező:
Szinte biztos hogy nő vagy! Ha nem, akkor egy beteg férfi vagy a legsiralmasabb verziók:
takony gyerek vagy ezekre gerjedő hulladék.
Sajnálatos hogy mindenféle jött - ment betekintést, szerepet nyerhet ezen a valójában tisztelet, mèltóságot érdemlő gigant oldalon ami a felhasználóèrt TELJESEN INGYEN használhatóan jött lètre.
Akasztófát a sok betegelmésnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!