Az gond ha a fitymam ilyenkor meg nem huzodik hatra?
Akkor még menthetõ.Lehet hogy kicsit szük nekem is kb ugyanolyan volt most 15 vagyok és 1 éve ugyanott voltam ahol te.
------------------------------------------
1.Fordits nagyobb hangsúlyt a higéniára.
Minden nap mosd meg meleg vizzel, és húzogasd.Ha zuhanyzol akkor húzd hátra amig hátrajön és engedd rá a meleg vizet.Ha fürdesz akkor ugyan ìgy csak a vìz alatt..A lényeg az hogy tágul a fitymád mert szük és ez csak meleg vìzben használ.Kb 10percig tágitgasd amikor fürdesz/zuhanyzol.2-3 hét alkalmával érzékelni fogod a változást.Ha érzed hogy nem megy lejebb a fityma ne erõltesd mert megrepedhet-> behegesedhet, és mégjobban beszükülhet.
2.Amikor pisilsz húzd hátra a fitymádat,hogy ne legyen pisis és töröld meg wcpapirral a húgycsõnyìlásod.
3.Ha valami miatt viszkedne,bepirosodna az valószìnüleg gomba lenne, és orvos ìrna fel kenõcsöt, de ez megfelelõ ápoltsåg mellet nem jöhetne szóba.
4.Ha valami miatt elmennél orvoshoz semmiképp nehagyd hogy levágják a fitymád.(korulmeteles)Akkor keress fel más orvost.
5.Ha javulást veszel észre ne hagyd abba, hiszen vissza is lehet esni
------------------------------------------
ÉS NE ADD FEL!
1éve még nem volt önbizalmam a lányok iránt sem...És elkezdtem ezt amit most leirtam és 1év alatt hatalmas változást értem el!
Kijelenthetem hogy már semmi baja nincs a botomnak!
SZÓVAL LÉGY SZORGALMAS ÉS MINDEN ALKALOMMAL FIGYELJ A HIGÉNIÁRA.
Remélem tudtam segiteni.
Sok sikert 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!