Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az gond ha a fitymam ilyenkor...

Az gond ha a fitymam ilyenkor meg nem huzodik hatra?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, de erekcional nem szokott hatra huzodni. Ez gond ebben korban? Es mikortol kene ra ugyelni?

2017. nov. 11. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Magadnak hátra tudod húzni kézzel? Ha igen, nincs gond.
2017. nov. 11. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de nem teljesen kb a feleig-haromegyedeig
2017. nov. 11. 21:51
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Akkor még menthetõ.Lehet hogy kicsit szük nekem is kb ugyanolyan volt most 15 vagyok és 1 éve ugyanott voltam ahol te.

------------------------------------------

1.Fordits nagyobb hangsúlyt a higéniára.

Minden nap mosd meg meleg vizzel, és húzogasd.Ha zuhanyzol akkor húzd hátra amig hátrajön és engedd rá a meleg vizet.Ha fürdesz akkor ugyan ìgy csak a vìz alatt..A lényeg az hogy tágul a fitymád mert szük és ez csak meleg vìzben használ.Kb 10percig tágitgasd amikor fürdesz/zuhanyzol.2-3 hét alkalmával érzékelni fogod a változást.Ha érzed hogy nem megy lejebb a fityma ne erõltesd mert megrepedhet-> behegesedhet, és mégjobban beszükülhet.

2.Amikor pisilsz húzd hátra a fitymádat,hogy ne legyen pisis és töröld meg wcpapirral a húgycsõnyìlásod.

3.Ha valami miatt viszkedne,bepirosodna az valószìnüleg gomba lenne, és orvos ìrna fel kenõcsöt, de ez megfelelõ ápoltsåg mellet nem jöhetne szóba.

4.Ha valami miatt elmennél orvoshoz semmiképp nehagyd hogy levágják a fitymád.(korulmeteles)Akkor keress fel más orvost.

5.Ha javulást veszel észre ne hagyd abba, hiszen vissza is lehet esni

------------------------------------------

ÉS NE ADD FEL!

1éve még nem volt önbizalmam a lányok iránt sem...És elkezdtem ezt amit most leirtam és 1év alatt hatalmas változást értem el!

Kijelenthetem hogy már semmi baja nincs a botomnak!

SZÓVAL LÉGY SZORGALMAS ÉS MINDEN ALKALOMMAL FIGYELJ A HIGÉNIÁRA.

Remélem tudtam segiteni.

Sok sikert 15/F

2017. nov. 11. 22:43
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
EZAZ fiúk! Beszélgessetek még erről, ettől teljesen átnedvesedett a bugyim! 🙂 😉 16/L
2017. nov. 12. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Meleg vízben minden fürdéskor tornáztasd,óvatosan húzkod hátra a fitymád.Ha több hónap után se javulna a helyzet,akkor 14 éves kortól màr egyedül el lehet menni urológushoz,beutaló nem kell(tb kártya,személyi kell),és ír fel krémet.
2017. nov. 12. 17:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, amennyiben nem vallik be akkor feltetlenul elmegyek orvoshoz.
2017. nov. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!