Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszemmel lenne gondom!...

A péniszemmel lenne gondom! 14/F Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Szóval. A péniszem vége (ajkai) pirosak és bevannak duzzadva. Valamint érzékeny a makk ha én vagy az alsónadrág hozzá ér! És a fitymát csak félig tudom lehúzni, és az ajkak mintha a fitymával összelenne nőve! Valaki írjon legyenszives!

#Pénisz_gond
2017. nov. 11. 19:49
 1/5 anonim válasza:
Szerintem letapadt a bőr ami nem jó! Mert nem tudod megmosni és pár nap múlva akár lehet rosszabb. Szerintem letapadt, eddig is ilyen volt? Ha szertnéd írj!
2017. nov. 11. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom pontosan mióta van így, de nem mostanában kezdődött.
2017. nov. 11. 19:58
 3/5 anonim válasza:
Ja ok. Szerintem letapad vagy fityma szükületed van. Nem tudom eldönteni. De ha lejön róla a bőr akkor nagyon nedvesítsd be a makkod. Meg lehet hogy tán segítene rajtad az hogy ha párszor fel le húzdnád.
2017. nov. 11. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A kádban ülve hátra tudod húzni?
2017. nov. 12. 04:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Mielőtt felszakítanád a bőrt, gondolkozz el azon, nem-e csak a fitymafékedet kevered össze a letapadással.

Ugyanezt javaslom itt mindenkinek, aki azonnal letapadást kiáltott.

A kérdezőnek javaslom, nézz meg néhány képet a google-ben, hogy is néz ki egy pénisz normális esetben és ahhoz viszonyíts.

A péniszed vége pedig attól is lehet dúzzadt és piros, hogy hozzáért az alsódhoz és kidörzsölte.

Ez már velem is előfordult, nem kell megijedni.

2017. nov. 13. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!