Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület után ez normáli...

MrBlue kérdése:

Fitymaszűkület után ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Ma volt részleges fityma műtétem, és azt tapasztaltam hogy nagyon vérzik, amikor hazaértem az orvostól a műtét után kb 4 órával már teljesen át volt ázva a vértől a kötés. Ezért kicseréltem, betekertem gézzel, ugyanúgy ahogy az orvos csinálta. Ez a vérzés normális? Valamint, amikor levettem a kötést láttam, hogy a varratok egy része a felhúzott bőr alól kilóg, egy része pedig a bőr alatt van. Ez a két kérdésem lenne, a vérzés és a varrat kilógás normális a műtét után?

2017. nov. 10. 19:39
 1/1 anonim ***** válasza:
A vérzés egy műtét után normális. Talán már el is múlt! A varratokkal kapcsolatos részt nem igazán értem. Mikor mész kontrollra? Mielőbbi gyógyulást kívánok!
2017. nov. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!