Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha fitymaszűkeletem van csak...

Ha fitymaszűkeletem van csak műtét segítene rajta?

Figyelt kérdés
2017. nov. 6. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Attól függ ,milyen fokú a szűkület.

Ha lankadt állapotban sem megy hátra a fityma,akkor nagy valószínűséggel már csak műtéttel lehet korrigálni.

2017. nov. 6. 14:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Lankadt állapotban hatra megy, csak ha merev csak akkor nem megy hatra. Ismerőseim azt mondjak, hogy ki fog nevetni a doki, hogy csak akkor fog az elmúlni ha lefekeszek egy lánnyal. Hat szerintem a doki már jobban tudja mit kell csinálni mint egy egyszerű paraszt ember
2017. nov. 6. 14:55
 3/11 A kérdező kommentje:
Lefekszek*
2017. nov. 6. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze a szüzesség elvesztéséhez vagy magához a szexhez.

Mereven meddig megy hátra?Egyáltalán nem?

2017. nov. 7. 18:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Merev állapotban felmegy a fel makkot lehet csak látni. Máma próbáltam óvszer nélkül, ment merev állapotban is, csak nehezen, szóval nem akartam erőltetni annyira nehogy valami ott elszakad
2017. nov. 7. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Így van,erőltetni semmiképpen sem szabad.

Majd az urológus ír neked krémet hozzá,aminek a segítségével tudod "tornáztatni" a fitymádat és idővel javulni fog,pár hónap alatt,meg teljesen vissza tudod majd húzni.

Mindenképpen kérjél tőle krémet először,ne hagyd,hogy rád erőszakolja a műtétet.

2017. nov. 8. 08:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Na ma voltam és azt mondta hogy tornaztassam, hogy annak kell tagulni. Megnézte nem olyan vészes de azt mondta ha nem lesz jobb menjek vissza és hogy műtétre
2017. nov. 8. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Biztos fog javulni,csak türelmesnek kell lenni.:)
2017. nov. 8. 13:40
 9/11 A kérdező kommentje:
És akkor szexelni nem lehet ilyen problémával?
2017. nov. 8. 19:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha nem csúszkálhat a fitymád normálisan,akkor fájdalmas lehet a szex.

Gondolom,még szűz vagy,nem hiszem,hogy ezt a pár hónapot ne bírnád ki szex nélkül.:)

2017. nov. 9. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!