Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kerékpározás után még órákkal...

Kerékpározás után még órákkal sem működik megfelelően a péniszem, hogyan küszöbölhető ez ki?

Figyelt kérdés

Bár érzem, hogy izgalmi állapotban vsgyok, akár barátnő, akár én saját magamnak izgatnám, nagyon gagyi a merevedésem.Masnapra általában helyreáll, de van, hogy csak nagyon lassan.

Már rövid táv, kb. 30 km felett is tapasztalom.

Meglehetősen vékony országúti nyergem van, dolesszoge negativ, 56-os vázzal a 179 centimhez

2017. nov. 5. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30km az nem rövidtáv bicóval
2017. nov. 5. 22:40
 2/11 anonim válasza:
Én sport után olyan kanos leszek, hogy az nemigaz. :D Sose hallottam még ehhez hasonlót...
2017. nov. 5. 22:53
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 kondizás után nálam is így van
2017. nov. 5. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
A 30 km az rövid táv bicóval, 1., persze nem BMX-el. Nekem is volt ez, elnyomja a kemény nyereg a felszerelést, ezért egy kényelmesebbre cseréltem, azóta minden patent.
2017. nov. 5. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Sajnos a bicajozás nem az a sport, ami a férfiaknak jót tesz ha hosszú távon űzik (éveken át). Nagyon sok esettel találkoztam - akik minden nap kerékpároztak melóba, meg ahova még kellett, nekik is volt/van enyhébb fokozatú merevedési és/vagy prosztata problémájuk.

Gondolkodj el egy másik sporton, ami közel áll hozzád, a bicajt meg hobby szinten "élvezd".

2017. nov. 6. 09:25
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 Jelenleg is hobbi szinten űzom csupán. Munkába nem avval járok. Havonta kb. 2-3 nagyobb (50-150 km) távot nyomok le, ezen kívül alig használom.
2017. nov. 6. 14:20
 7/11 A kérdező kommentje:
2017. nov. 6. 14:20
 8/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Értem. Akkor viszont próbáld meg szüneteltetni kicsit a bicajozást (mondjuk egy hónapra). Ha az idő alatt is előfordul ilyen probléma, akkor lehet, hogy nem a bicikli a ludas, hanem valami más probléma áll a háttérben.

Vagy menj el orvoshoz. Urológusi vizsgálat is (ha tapasztalt orvoshoz mész) rámutathat a probléma gyökerére.

2017. nov. 6. 16:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Próbálj ki valami olyan nyerget, ami nem nyomja annyira a prosztatádat
2017. nov. 6. 17:21
 10/11 A kérdező kommentje:

#8 valószínűleg avval lesz a gond, mint írtam, csak biciklizes utan tapasztalom ezt, de meglatjuk, a következő pár hónapban ugy sem hasznalnam

#9 jó ötlet, lehet kipróbálok valami mást

2017. nov. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!