Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a különbség a fitymaszűküle...

Mi a különbség a fitymaszűkület és a "letapadás" között?

Figyelt kérdés
A fitymámon a bőrt teljesen hátra tudom húzni, de amikor hátrahúztam ott megakad, nem tudom hogy úgymond meddig kellene hátra húzni tudni. Hasonló mintha hozzá lenne nőve a bőr! De egy részen teljesen tiszta! Vajon mi lehet?^^ A válaszokat köszönöm:)
2008. okt. 22. 21:59
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Leszakítottad a fitymát a makkodról .Bocsi
2008. okt. 24. 15:02
 22/33 anonim ***** válasza:
Nekem semmi nyoma nem maradt.A korodtól függ hogy szólsz-e a szülőknek.Nem tudom hány éves vagy.
2008. okt. 24. 15:05
 23/33 A kérdező kommentje:
17 leszek nem soká :S elég ciki az ilyen:S
2008. okt. 24. 16:50
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor szerintem se szólj,mindent nem kell tudni nekik.Ilyen beavatkozást ambuláns módon rögtön megcsinálnak,aztán mehetsz haza.Szerintem szülöi engedély nem kell hozzá.

Csak rajta,ne szarj be!Ha húzod az időt,akkor még rosszabb lesz.

2008. okt. 24. 17:00
 25/33 A kérdező kommentje:
De háziorvos nem csinálja meg, vagy igen? Bár nem szivesen mennék, mert ismerős... mármint néha beszélnek szüleimmel, biztos mondanák neki! Inkább kórházba? Ha igen, ott annyi bemegyek elmondom a problémám és kész?:)
2008. okt. 24. 17:09
 26/33 anonim ***** válasza:
50%

A háziorvos szerintem nem foglalkozik ilyennel.

Igen,elmondod a bajod a dokinak és kész.A többi az ő dolga.Utána végre olyan lesz a brokid mint másoknak.Nem ezt akarod???Ne légy már ilyen nyuszi!Utólag jót röhögsz majd magadon,hogy hogy be voltál szarva.

Gyerünk a dokihoz!

2008. okt. 24. 18:15
 27/33 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi mindent! :) Ráveszem majd magam, bár nem tudom mikor:S minél előbb megpróbálom!:) Köszi mindent!:)
2008. okt. 24. 20:11
 28/33 A kérdező kommentje:
Már csak annyit! :) Melyik doki foglalkozik ezzel? :) Köszi a választ! :) Azt hiszem rávettem magamat! Minél hamarabb ,megejtem majd! Köszönöm szpen a biztatást!:) Örökhálám!
2008. okt. 25. 21:07
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

urulogus

beszelj a szulokkel, amelyikkel konnyebben tudsz

2008. okt. 26. 06:21
 30/33 anonim ***** válasza:
51%

Ha megmondod az orvosnak hogy szüleidet nem szeretnéd beavatni, akkor neki köteles diszkréciót tartani.

Amugy egyébként sem neked ciki, hanem szüleidnek, akik nem tanították meg a helyes tisztálkodást, vagy kiskorodban nem vittek orvoshoz ezzel

2008. okt. 26. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!