Mi a különbség a fitymaszűkület és a "letapadás" között?
Figyelt kérdés
A fitymámon a bőrt teljesen hátra tudom húzni, de amikor hátrahúztam ott megakad, nem tudom hogy úgymond meddig kellene hátra húzni tudni. Hasonló mintha hozzá lenne nőve a bőr! De egy részen teljesen tiszta! Vajon mi lehet?^^ A válaszokat köszönöm:)2008. okt. 22. 21:59
11/33 anonim válasza:
Nem hangzik hülyén, előfordulhat, de erre nincs "házipraktika" mindenképen egy háziorvos/vagy urológus tud segíteni, de ne szégyellj felkeresni minél hamarabb egyet, ők naponta többször találkoznak ilyennel , ez természetes, mint az autószerelőnek a javítandó autó.
12/33 anonim válasza:
ja, még valami.Nem volt neked picikorban részleges körbemetélésed? ernyedt állapotban teljesen fedi a fityma az egész makkot?
13/33 anonim válasza:
ezt tanulmányozhatod : [link]
14/33 A kérdező kommentje:
igen , teljesen fedi.. nem vlt köülmetélésem.. :) de gyógyszeresen nem oldható meg?:S
2008. okt. 23. 09:54
15/33 A kérdező kommentje:
teljesen fedi, de ugyanakkor hátra is tudom húzni!
2008. okt. 23. 10:04
16/33 anonim válasza:
Nem erre nincs gyógyszer, csak a szike. Gyors ,és fájdalommentes.Csak az inekciótű okoz egy pici kellemetlenséget semmi komoly.
17/33 anonim válasza:
Én már sejtem hogy mi a bajod.Ahogy hátr huzod a fitymát,a makknak az alsó peremén szó szerint leragad,mert hozzánőtt.Kicsi koromban volt ilyen,azt mondták hogy nem helyes tisztálkodás miatt alakult ki.Ha naponta hátrahúzva tisztítananád,akkor nem lenne ez a bajod.
Ne hagyd így mert ez elég égő egy csaj előtt.Menj orvoshoz,ne húzd az időt.Úgysem érzel semmit,elfogják érzésteleníteni.
Különben is LÉGY FÉRFI!!!
18/33 A kérdező kommentje:
Jah, kb ez a dolog, de ezt csak orvosibeavatkozással lehet megszüntetni? Alul a "kantárnál" ott tiszta! Nem lehet itthon valahogy segíteni rajta? Köszi szépen a választ!
2008. okt. 24. 14:04
19/33 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Szerintem ne kísérletezz,mert a következő kérdésed az lesz hogy "mit lehet csinálni ha a leszakítottad a bőrt a fitymádról" ?Vedd ezt komolyan,tele van a makkod idegvéződéssel,megsérted aztán baszhatod,vagy nem tudsz baszni vele.
20/33 A kérdező kommentje:
Értem! KÖszi szépen! És a beavatkozás után hogy fog kinézni? Szüleimnek muszály elmondani? Olyan cikinek tartom!:S
2008. okt. 24. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!