Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Volt olyan akit kiverésen...

Volt olyan akit kiverésen kaptak a szülei 12-13 évesen? Mi volt a reakció?

Figyelt kérdés
13éves vagyok és azért nem akarom kiverni mert nem tudom mi lesz esetleg ha rajtakapnak mi lesz a reakció.

2017. nov. 2. 19:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Én 12 évesen még nem vertem. Majdnem 14 évesen kezdtem. Persze ovis koromban játszadoztam a kukaccal, de ez abbamaradt évekre. Már akkor lebuktam, szóval már tök mindegy. Apu mostanában is rajtakapott párszor, de nem szólt érte. Mit szóljon ? Ő is csinálta kissrác korában és még most felnőtt férfiként is néha.
2017. nov. 2. 19:49
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Semmi nem lesz. A maszturbáció egy természetes dolog, főleg kamaszoknál. Ezt bizonyára a szüleid is tudják, szóval csináld nyugodtan! Esetleg megkérhetnéd a szüleidet, hogy kopogjanak, mielőtt bemennek a szobádba vagy fürdőszobába, ezzel a kínos helyzetek elkerülhetők.
2017. nov. 2. 19:50
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
A szüleid is voltak gyerekek és maszturbáltak is. Egyedül a helyzet lehet kellemetlen mert hirtelen nem tudja egyik fél sem hogy mit reagáljon és hogy kezelje ezt. Mondjuk célszerű nem közös élettérben maszturbálni ahová szabadon és váratlanul benyithat bárki.
2017. nov. 2. 19:50
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Csináld olyankor amikor már alszanak, vagy mikor nincsenek otthon.
2017. nov. 2. 20:04
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

Rám apám lányként is csomószor benyitott. Nem beszéltünk róla, kész :D de mostanában már kopog... Csak utána egyből benyit, de ez részletkérdés

15/l

2017. nov. 2. 20:16
 6/21 anonim ***** válasza:
55%
De értelmesen sikerült megfogalmaznom... Ehh
2017. nov. 2. 20:17
 7/21 anonim ***** válasza:
87%
Miért mi lenne?ha véletlen rajtakapnak akkor elnézést kérnek és ennyi.Ők is voltak kamaszok ,tudják hogy vannak szükségleteid.
2017. nov. 2. 20:20
 8/21 anonim ***** válasza:
23%
5-6 vagyok, NEM kérek priviket, köszönöm
2017. nov. 2. 20:24
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi erővel,soha senki ne verje ki..hátha rajtakapják..
2017. nov. 2. 20:46
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszi!A méret itt számít?
2017. nov. 2. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!