Lelki trauma esetén lehetséges ez a reakció?
Sziasztok!
Az elmúlt hónapokban rengeteg rossz dolog történt velem, hirtelen változás állt be az életemben. Sajnos ebben a hónapban már a menstruációm nem is jött meg, pedig 25 éves vagyok és 12 éve ilyen még sosem fordult elő. Az egész akkor kezdődött, amikor a párom elhagyott tavasszal egy többéves kapcsolat után, majd júliusban kiderült, hogy édesanyám rákos, illetve a családban is óriási veszekedések és problémák álltak be.
Teljesen ki voltam borulva és nagyon nagy sokk volt ez a pár hónap nekem. Lehetséges, hogy a rengeteg stressz, idegeskedés, sírás váltotta ki, hogy nem jött meg a menstruációm? Tényleg előfordulhat ilyen? Eléggé kétségbe vagyok esve, mostmár emiatt is ingerült vagyok. Természetesen terhes nem vagyok, mivel a szakítás óta (március) nem voltam senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!