Miért tesznek manapság kicsi válaszfalakat a piszoárok közé?
Figyelt kérdés
Régebben nem voltak. Mi értelmük?2017. okt. 21. 22:13
1/11 anonim válasza:
Hogy ne lásd a másik ember kukiját.
2/11 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy ez miért az utóbbi időben vált szokássá. Régebben jó volt enélkül is.
2017. okt. 21. 22:52
3/11 anonim válasza:
Mert manapság fontos az intim szféra előtérbe helyezése,gondolom.
Szerintem kultúráltabb megoldás.
4/11 anonim válasza:
engem már nem egyszer bámultak meg, dzóval indokolt
17/F
5/11 anonim válasza:
Régebben nem érdekelt senkit hogy ez valakit zavart. Manapság demokrácia, gendersemlesegesség, ez a legkisebb probléma. Biztosítani kell a nyugodt pisiléshez való légkört, különben jön az omdudsman és megdorgálja az üzemeltetőt :D
6/11 anonim válasza:
Miért? Nagyobbat kellene tenni? Engem nem zavar ha semmilyen sincs. A pisilés egy természetes folyamat, mindenki szükséglete. Nincs rajta mit takargatni, szégyenleni. Egyébként is be tudok úgy állni és a kezemmel úgy takarni, hogy ha akarná sem láthatja a szomszéd helyen pisilő. Csak esetleg a vizeletsugarat láthatja. Ha meg arra gerjed hát egészségére.😄
7/11 anonim válasza:
Sokan vannak akik nem tudnak úgy pisilni, ha közvetlenül mellettük áll valaki. Jó védekezés a kukkolók ellen is, így van egy kis intim szféra nem kell mindent közszemlére tenni.
8/11 anonim válasza:
Hogy ne fröccsenjen át a húgy meg az öblítővíz. Szerintem.
9/11 anonim válasza:
Nem tudom kinek mi a régebben.Az állomás wc-je 20 éve változatlan ott mindig is volt,meg a sulikba is.Nekem ez nem újdonság
10/11 anonim válasza:
A mi sulinkban nincsennek ilyen válaszfalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!