Egyszer nemrég maszturbálás végén, elélvezéskor olyan érzés volt mintha "beragadt volna a spermám, alig jött valami. Azóta maszturbáltam kb.3szor és akkor is ez az érzésem volt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
15/f2017. okt. 14. 12:10
11/13 anonim válasza:
Igyál több vizet. Csináld hosszabban, nyújtsd el, izgulj fel jobban. Lehet hogy a prosztata masszázs is segít, mert ugye az ondó javát az termeli. De az már a te dolgod, hogy mennyire ódzkozd ettől
12/13 anonim válasza:
Hagyjuk ezt a kihagyást, libido kérdése, én 15 évesen naponta 2-3x csinaltam, mégis volt elég cuccom.
13/13 anonim válasza:
Nem szedsz mostanában valami gyógyszert? Nekem valami izomlazítót kellett szednem egyszer, a nevére már nem emlékszem, és annak volt ilyen mellékhatása (retrográd ejakuláció, a sperma a húgyhólyagba ürül, és az élvezés sem olyan "király"). Dokihoz visszamentem, gyógyszert elhagytam, a panasz is megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!