Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szégyen az, ha intim szőrtelen...

Szégyen az, ha intim szőrtelenítés közben izgalomba jövök?

Figyelt kérdés
Le szeretném gyantáztatni a péniszem, úgy is találok olyan szalont, ahol el is vállalják, viszont amint elkezdenek a péniszem körül matatni, azonnal megindul a merevedés, és nem nagyon tudom kontrollálni.. Szerintetek ez így gáz helyzet lenne?

2017. okt. 11. 17:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy nincs más, magamnak nem tudom megcsinálni, mert az elég brutálisan sikerülne, más nincs aki megcsinálja nekem, szóval marad ez.. :D
2017. okt. 14. 11:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Nincs olyan haverod vagy barátod, aki megcsinálná? (Aki előtt kevésbé éreznéd cikinek, ha izgalomba jössz.)

Amúgy szerintem akár még itt is akadna jelentkező, ahogy a "Gyakorisokat" és válaszaikat nézegetem...

2017. okt. 14. 14:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nincs ilyen barátom, vagy ismerősöm, meg vele szemben lehet még cikibb lenne, mert őt még ismerem is.. :) :) hát bevállalnám szégyenlősen is, ha találnék olyan embert, aki meg tudja csinálni, csak előtte kíváncsi voltam mások véleményére a fenti kérdéssel kapcsolatban.
2017. okt. 24. 20:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is kozmikussal szedetem, fáj annyira, hogy ne álljon fel.
2023. jan. 3. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!