Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Le kell a szőrt szedni UH...

Le kell a szőrt szedni UH vizsgálatra?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ma voltam urológusnál, mert tompán fájt a jobb herém az utóbbi időben, és keményebb csomót tapintottam rajta. A doki azt mondta valószínű mellékhere gyulladás, de a biztonság kedvéért UH vizsgálatra jegyeztetett elő, ami hétfőn lesz. A papíron az van, hogy here UH vizsgálat és férfi nemi szerv UH vizsgálata. A farkam is fogják vizsgálni? Mereven vagy lankadtan? Valamint leszedjem e a szőrt mert eléggé szőrös vagyok ott lent. A zacsim is nagyon szőrös. Ezt el felejtettem megkérdezni. 16/F

2017. júl. 11. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Érdemes leborotválni.

Azt mondta, hogy a péniszedet is vizsgálják? Mert ha a heréddel van gond akkor a péniszt nem hiszem, hogy nézik. De ha nézik akkor nem kell merevnek lennie, amúgy is abban a helyzetben nem valószínű, hogy merevedésed lesz.

Minden elismerésem, hogy érezted, hogy gond van, és elmentél orvoshoz!:)

2017. júl. 11. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell sehol sem szőrteleniteni.Csak műtétnél kell,de ezt is elvégzik a kórházban, és csak ott ahol szűkséges .

Én is túl lihegtem a dolgot,mondták is teljesen felesleges volt .Mindig lankadtan vizsgálják.

2017. júl. 11. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem mondta hogy a péniszt is vizsgálja. Ez csak az UH vizsgálatkérőn olvastam. Ott úgy van, hogy here UH vizsgálat, és férfi nemi szerv UH vizsgálat.
2017. júl. 11. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem muszáj szőrteleníteni, mert nincs előírva, de érdemes. Egyrészt azért, mert be fognak kenni az UH zselével, amit szőrösen elég rossz lesz letörölgetni a papírral. Csupaszon viszont pillanatok alatt szárazra tudod törölni magad. Másrészt az UH mozgatása közben is valószínűleg húzni fogja a szőrt, ami kellemetlen. Meg szerintem kitapogatni is jobban lehet, ha csupasz vagy.

Én biztos hogy szőrtelenítenék a helyedben.

2017. júl. 11. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!