Le kell a szőrt szedni UH vizsgálatra?
Érdemes leborotválni.
Azt mondta, hogy a péniszedet is vizsgálják? Mert ha a heréddel van gond akkor a péniszt nem hiszem, hogy nézik. De ha nézik akkor nem kell merevnek lennie, amúgy is abban a helyzetben nem valószínű, hogy merevedésed lesz.
Minden elismerésem, hogy érezted, hogy gond van, és elmentél orvoshoz!:)
Nem kell sehol sem szőrteleniteni.Csak műtétnél kell,de ezt is elvégzik a kórházban, és csak ott ahol szűkséges .
Én is túl lihegtem a dolgot,mondták is teljesen felesleges volt .Mindig lankadtan vizsgálják.
Nem muszáj szőrteleníteni, mert nincs előírva, de érdemes. Egyrészt azért, mert be fognak kenni az UH zselével, amit szőrösen elég rossz lesz letörölgetni a papírral. Csupaszon viszont pillanatok alatt szárazra tudod törölni magad. Másrészt az UH mozgatása közben is valószínűleg húzni fogja a szőrt, ami kellemetlen. Meg szerintem kitapogatni is jobban lehet, ha csupasz vagy.
Én biztos hogy szőrtelenítenék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!