VASSZAKÁLL kérdése:
Szerintetek az önkielégítés melyik korban alakul ki a gyerekeknél?
Figyelt kérdés
Csak érdekel h nektek vagy melyik kor az amikor elkezdi az ember2017. okt. 1. 09:37
2/8 anonim válasza:
A legtöbben 12-13 éves korban fedezik fel, és - eleinte csak olykor-olykor - később már rendszeresen maszturbálnak.
3/8 anonim válasza:
Nálam tudat alatt nem nagyon volt, tudatosan kb 9 évesen
5/8 anonim válasza:
Én életemben először 15 évesen masztiztam. Én akkor jöttem rá.
6/8 anonim válasza:
#5.! Én is 15 éves voltam amikor rájöttem. De ez már 43 éve volt. Akkor még magunktól jöttünk rá, nem beszéltünk róla másnak. Volt is nagy meglepetés amikor először elélveztem.
7/8 anonim válasza:
Én 14 évesen kezdtem el maszturbálni.
8/8 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy már 3-4 évesen is csináltam, mert jó volt, de nem tudtam mit csinálok, meg nem is élveztem el.
Aztán olyan 12-13 éves koromban jött el a vágy, hogy rendszeresen, élvezésig csináljam a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!