14 évesen miért nincs hónaljszőröm?
Fiú vagy vagy lány?
Amúgy mikor nekem nem volt én is mindig szerettem volna, mert hogy az a "nagy fiúság" jele, most meg borotválhatom le mert strandon tiszta gáz...
16/F
Hát örülj, hogy nincs :D
De komolyan!
Ismerek olyat, akinek van, de csak az egyik oldalon. Az jó?
Majd lesz hónajszőrőd,és nem fognak a csajok beszólni ha lesz,ebben téved az utolsó beíró.
Én pont hogy elég szormorúnak tartom hogy egyre lányosabbak a mai fiúk,fiatal férfiak,csupasz hónaj,tök,láb.Hát bocsi de ez minden csak nem férfias.Ha valakinek nagyon dús a fanszőre,oké ritkítsa meg,de azért az amit ma csinálnak,hogy csupaszabbak mint a csajok az elég gáz,és nem férfias.
A férfin legyen már azért szőr!!!!
Én se a dzsungelt szerettem,de az már eléggé zavar,amikor az igényességet keverik a férfiatlansággal.Ami dús lehet ritkítani,de nem kell mindent lecsupaszítani,meg hajat vasalgatni,azért nem kell a csajokat leutánozni.
Fanszőrőd van már?Milyen magas vagy?
Csak azért kérdem,mert:
A hónajszőr mindig később jelenik meg mint a fanszőr,sokszor csak 1 évre rá,és a kisebb növésűeknél gyakran a biológiai érés is később szokott megjelenni,ill. megkezdődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!