Merevedési zavaraim vannak, mi lehet az oka?
Legfőképpen orvost - és ha szükséges Ő JOGOSULT FELÍRNI azokat a szereket, és gyógyszertárban kiválthatod.
A merevedési zavar lehet lelki vagy szervi eredetű. Legelőször ezt kell kideríteni. És ezt követően kezdődhet meg a megfelelő kezelés. Véleményem szerint - ahogy írtad, nagy feszültség, rohanás, stressz - ez inkább lelki eredetű lesz, de amíg orvos nem diagnosztizált, addig ne szedj semmit!
Így a hozzászólásait látva, lehet, hogy jobb lenne körbenézni a neten. Nagyon sok hasznos információt találhat.
Kérdezhet orvosokat, emailben. Esetleg beszélgethet másokkal. Aztán elgondolkodhat, hogy mennyire táplálkozik egészségesen. Mindent megtesz annak érdekében, hogy rendesen táplálkozzon. Persze ha sok a munka ez nehéz, de nem kivitelezhetettlen.
A merevedési zavarokra legfőképp igaz -mint minden betegségre- hogy a kiváltó okot kell először megszüntetni. Könnyű tanácsokat adni: ne idegeskedj, több időt szakíts pihenésre, rendszeresen kajálj stb. kérdés mit tudsz ebből megvalósítani. Ez sajnos népbetegség, bár sokan titkolják, de legalább jól kezelhető.
Én mindenképpen orvost keresnék fel.
Te is írtad a kérdésedben: stresszes életmód. Ez pont elég a merevedési zavarhoz. Először próbálj ezen változtatni, és szerintem helyre fognak jönni a dolgok. Ha mégsem, akkor mindenféleképpen menj orvoshoz (bár akár most rögtön is mehetsz), mert lehet, hogy szervi problémád van.
Egy biztos: ne próbálkozz interneten kapható szerekkel, mert akár bele is halhatsz!
Ha meg ettől tönkremegy a házasságod, akkor azért nem kár.
De az is lehet ám, hogy már csak azért nincs merevedésed, mert ezen stresszeled magad. A férjemnek volt egyszer ilyen, hogy fáradt volt, nem sikerült neki, és utána vagy két hónapig alig-alig jött össze. Akkor beszéltem a fejével, hogy ne stresszeljen már rajta, nem akadok ki, ha nem sikerül. És érdekes módon azóta sincs semmi gond.
Menj dokihoz, az interneten semmi ilyen vackot ne vegyel, csak hazudnak!!! Meg tobb bajod lesz!
A doki segit Neked, nem te leszel az elso akinek problemaja van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!