S. O. S! nagyon kevés a sperma számom mit tegyek?
Ahol megállapították az alacsony spermaszámot nem mondták,hogy mi a teendő???
Ne barkácsoljatok semmivel,irány egy meddőségi centrum.Ha van rá megoldás ott tuti,hogy megtalálják.
Ez általános tendencia egyre inkább, a második vh. után a férfiak egyre kevésbé termékenyek, valszeg a sok méreg miatt, amit a természetbe szórunk...
Nem tudom, mi lehet a megoldás, de a világszinten is elismert Papp úr a Dózsa György úton szerintem mondhat neked valami okosat...
Hali!
Talán SPERMIUM-szám nem sperma-szám... (rossz berögződés... o.O)
A spermium és a sperma közt az a különbség, hogy elsőből többmillió keletkezik a heréidben, majd amint a spermiumok felkerülnek az ondózsinóron át az azoldali ondóhólyagba, -- amely oldali herékben termelődnek, -- onnan a szexuális feszültség hatására a prosztata ritmusosan összehúzódik, és az ondóhólyagok-prosztata által termelt váladékokkal keverednek a spermiumok, ez adja meg önmagában a SPERMÁT, azaz az ondót. A magömlés következtében 2-6 ml SPERMA (ejakulátum) távozik a húgycsövön xtül.
Nos, remélem sikerült kitisztítani a képet közért7ő formában. :-)
Kérdésedre válaszolva én elmennék egy andrológushoz (férfigyógyász).
Nem egy topikban olvastam, hogy a férfi meddőségének (impotencia generandi) lehetnek olyan okai is, hogy a herékben a spermiumtermelés valami zavarja, ez le7 pl. gyulladásos folyamat, akár heresérv, herevisszér-sérv (varicokele)... egyéb here ill. hormonális problémák, amelynek megállapítása, kivizsgálása nemcsak a herékben történik, hanem a mellkasban is, emiatt különösen fontos a rendszeres önvizsgálat végzése nemcsak a heréké, a péniszé, a makké és a húgycsőnyílásé, ill. a lágyékcsatornáé, hanem a mellkasé, a mellbimbóké is. Főleg ezért szoktam javasolni a Kérdezőknek és mindenkinek, hogy 1-2 hetente VÉGEZZENEK ALAPOS ÖNVIZSGÁLATOT FÜRDÉS UTÁN!!!
Kerestem néhány topikot és oldalt. Remélem a hasznotokra lesz... :-)
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
>> [link]
Nemtom dohányzol-e, fogyasztasz-e vmennyi alkoholt, ill. hogy a probléma mióta áll fenn, de el kéne gondolkodnotok elég alaposan, h. mik azok a tényezők, amelyek behatással lehettek a spermiumjaid számának csökkenésében. (Ezt, ha andrológushoz fordultok, garantáltan kérdezni fogják!)
A helyedben azonnali életmódváltoztatást kezdeményeznék, amelyben az egészségesebb, természetes ill. magasabb cinktartalmú ételek kapnak szerepet, kerülvén a nehéz, zsíros, tartósítószeres étrendet.
Ami Papp urat illeti, rágúgliztam, de még plébánost sem találtam a Dózsa György úton, nemhogy papot... XD
Viccet félretéve, kár, hogy az előző hozzászóló pontatlan információkat adott, mert így ti sem vagytok előrébb.
Egy prof azonban feltűnt, nem tudom, hogy a 17:02-es erre gondolt-é jó lenne, ha megerősítené vagy megcáfolná, ill. h. kipontosítsa az általa adott hiányos információkat.
Prof. Dr. Papp György főorvos
1025 BUDAPEST,
II. ker. Csopaki u. 10.
Remélem tudtam segíteni. Ha kérdésed van, csak rajta! :-)
Üdv: EE
Hali ismét!
Nem tudom, sikerült-é kezdened az előbbi hszsommal vmit, de én úgy glom, vannak véletlenek.
Épp néztem az e-mailben a rendszer által küldött heti kérdéseket, amikor találtam a kicsemegézettjeim közt egy érdekes topikot, amit ajánlok szíves figyelmetekbe, és ami talán segíthet. Ebben esik szó a már a [05-27 17:02]-es hozzászóló által említett Papp profról is, vmint tippeket is találsz benne.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Remélem tudtam segíteni.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!