Mivel tudnám késleltetni a kopaszodást?

Egyetertek az elso hozzaszoloval.
Viszont en ugy tudom, bar lehet hulyeseg. Hogy a ferfiak az anyai agrol oroklik ezeket a dolgokat. Szoval, ha anyukad ferfi rokonai nem kopaszodnak, lehet van eselyed:)
Anyai ágon biztatóak a dolgok. Viszont ami a hajszerkezetemet illeti apámra ütöttem. Ugyan úgy fekszik el oldalt a hajunk, ugyanolyan színű, ugyan ott vannak a forgók..szal nem vagyok nyugodt:'D
Én nem hiszem hogy csak is kizárólag a genetikán múlna hogy mikor(!) kopaszodik meg egy ember. Egyéb tényezők is szóba jöhetnek. Vegyünk egy nagyon sarkított példát: Anabolikus szteroidok szedése pl nem hiszem hogy pozitív irányba vinné a dolgokat. A túlságosan magas tesztoszteron szint tudtommal nem kedvez a hajhagymáknak.

Csinaltass vervetelt. Asvanyi anyagra, vitaminra. Erre borgyogyasz tud adni beutalot.
Menj el fogorvoshoz, ful orr gegeszhez, mert góc is okozhat hajhullást.
Pajzsmirigyed rendben van?
Hormonjaid? Ezekre mind lehet verkepet csinaltatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!