Kielégülés után köldök mellett balra fájdalom (21F)?
Már nagyjából egy éve kielégülés után kb. fél nap múlva köldöktől közvetlenül balra kezdődően enyhe szúró, nyomó fájdalmat/inkább csak kellemetlen érzés/ érzek(nem tudom ezt pontosan leírni), leginkább ha fekszek (főleg ha az oldalamon), valamint különböző mozdulatok közben (pl. ágyból felkelés). Két-három nap múlva ezek elmúlnak.
Azonban most nyár óta a két-három nap után is bizonyos mozdulatoknál/ testtartásban is egy másodpercre érzek egy enyhe szúró érzést (egy nap kb egyszer-kétszer, de nem minden nap). Ami nagyon furcsa az az, hogy miután ez gyorsan eltűnik, hiába próbálom ugyanazt a mozdulatot, tartást, nem jelentkezik az érzés.
(Kísérleteztem azzal többször is, hogy pár hétig hanyagoltam a kielégitést, a leghosszabb kihagyás másfél hónap volt, de nem valtozott semmi.)
Tanács, hasonló probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!