A fitymam hozza van nove egy helyen a makkomhoz. Mit tegyek? 15f
Figyelt kérdés
Minden allapotban kicsit hozza van nove egy kis helyen a makkomhoz es ezert nem tudom teljesen lehuzni mit tegyek?2017. aug. 28. 23:23
1/7 anonim válasza:
Krémezd be és finoman húzogasd azt a részt jópár napig, mindig egy kicsit, ha látod hogy van esély hogy megmozdul. Ha nagyon le van tapadva, orvoshoz kell menni vele, aki érzéstelenítés mellett felszedi.Kiskorodban maradhatott így, sok fiúnak meg kell csináltatni, nem vagy egyedül a gondoddal.
2/7 anonim válasza:
Ne csinálj semmit vele, annak olyannak kell lennie.
Fitymafék a neve.
3/7 anonim válasza:
Nekem ezen a sok matyizás segített. (Teljesen komolyan... gondolom annyit mozgott, hogy szépen lassan lejött. Ennek már 10 éve.)
4/7 anonim válasza:
A letapadásokat ,ennél nagyobbakat is már,otthon megoldanak a 12-13 évesek is .Az általad írt nagyom minimális.Aki neked orvost ajánl,az nem tudja ,hogy ez hogy történik ott.
Ezért az 1-2 mp ért nincs elérzéstelenités,egy pillanat
alatt hátra van rántva .Írtak már erről itt fiúk,ezután még az urológíát is kerülik nagy ívben .
6/7 anonim válasza:
Az alsó oldalon? Gratula, megtaláltad a fitymafékedet :) Teljesen normális, az a dolga hogy ott legyen.
7/7 anonim válasza:
szerintem is a fitymafékre gondolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!