Éjszakai magömlés?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva lesz a gólyatábor(gimis),és nagyon félek hogy lesz éjszakai magömlésem.Gyakran szokott lenni,de nagyon gáz lenne ha pont a táborban történne.Esetleg ha valakinek volt már táborban,elmondaná hogy hogyan titkolta?Sokszor maszturbálok,de ettől függetlenül simán megtörténhet.2017. aug. 22. 17:35
1/6 anonim válasza:
Nekem volt egyszer és nem titkoltam (persze nem is csináltam neki reklámot), semmi gáz nincs benne, hiszen másnak is lehet.
2/6 anonim válasza:
Épp ez a gond. Hozzá vagy szokva, hogy gyakran történjen a dolog. Szakaszosan szoktasd el magad. Vagy csináld azt, hogy ha nem soká lesz, hogy abbahagyod, és csak mielőtt mész, elvégzed, és elvileg kibírod. Ne aludj hason, az is előidézheti, valamint ne gondolj ilyesmi dolgokra sokat.
3/6 anonim válasza:
Hogyan nem lehet "titkolni"? Két ésszerű lépése van: alsóneműt cserélsz (és lezuhanyzol ha nagyon indokolt). Ezeket elvileg egyedül végzik az emberek és nem társul be senki.
4/6 anonim válasza:
Vigyél magddal pelenkát, abban aludj. :D
5/6 anonim válasza:
Lefekvés előtt elvonulsz a wc-re és kivered. Ennyi. Így kicsi az esélye, hogy lesz éjszakaid.
6/6 anonim válasza:
Én sem értem mit kell azon titkolni? Senki sem fog a takaród alá nézni vagy a gatyádba... álom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!