Kisebb péniszű fiúk! Tesiöltözőben nem zavar titeket ha a többiek látják a péniszeteket?
Figyelt kérdés
16F vagyok, és bár mi tesióra előtt nem szoktunk meztelenre vetkőzni, alsógatyán át is lényegében minden látszik, és elég feltűnő hogy mindenkinek egész nagy csomagja van odalent, nekem még látszik hogy sajnos elég kicsi. Tényleg csak nekem ilyen kicsi?2017. aug. 21. 07:51
11/21 anonim válasza:
Hányas a lábad? Olyan mintha azon szégyenkeznél, hogy nem 45ös. Ez genetika, nem te döntöd el, és változtatni se tudsz rajta.
12/21 anonim válasza:
Tömd ki zoknival :) de inkább ne mert utána mindenki rajtad röhög még évekig.
13/21 A kérdező kommentje:
Így is rajtam röhögnek :D de mivel már látták nem tömhetem ki zoknival.
2017. okt. 10. 15:46
14/21 anonim válasza:
Én nem fiú vagyok, de a barátomnak is hasonló a pénisze mint neked. Lankadtan 4-5 centi. Állva meg 16. Szerinted mennyire érdekel hogy lankadtan mekkora? Nem az a lényeg..
Elég éretlenek a többiek ha egymás péniszét nézik 16 évesen..
23N
15/21 anonim válasza:
Én rendszeresen zuhanyzok uszodában, és még senkit se szóltunk meg, ha kisebb volt a farka
17/F
16/21 anonim válasza:
Nekem elég pici...olyan kisfiús, és még borotválom is. Néha nèzik tusolóban, volt hogy valakinek felállt, de még nem szólt be senki. Én már megszoktam, nem takargatom.
17/21 anonim válasza:
Szia!
Ne okozzon gondot, hogy még kicsi. Hidd el, hogy még nőhet sokat!
Nekem volt egy osztálytársam, akinek középsuliban végig kicsi volt. Csak az utólsó félévben döbbentem rá, hogy mekkorát fejlődött az Övé.
18/21 anonim válasza:
Kérj felmentést az iskolaorvostól a testnevelés órák alól. Az a természetes, ha zavar, amikor mások néznek téged, ha nem vagy felöltözve vagy csak alsónadrág van rajtad.
19/21 anonim válasza:
Mi sem vetkőzünk le teljesen de mikor uszodába van a tesi akkor látjuk konrk mekkora. Szoval már "megszokták" hogy az enyém ilyen és csak néha cikiznek érte inkább viccből,de remélem azért még nőni fog
20/21 anonim válasza:
én sose cikiztem egy haveromat se
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!