Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért kemény a herém?

Miért kemény a herém?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy tegnap a maszturbációt félbe kellett hagynom, más okok miatt (nem velem volt a baj), de végül később sikerült elvégeznem. Ma reggel viszont arra ébredtem, hogy a visszeres herém (bal) kemény, később már nem az, majd megint kemény a herém, és így tovább. Mi lehet a baj?

2017. aug. 19. 08:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, azért, mert abbahagytad.
2017. aug. 19. 09:14
 2/5 A kérdező kommentje:
De utána befejeztem, most mit csináljak?
2017. aug. 19. 09:40
 3/5 anonim ***** válasza:

A heregolyó kemény, vagy a zacskó? A heregolyót érezheted úgyhogy kemény. De amúgy a heréket nem kell fogdosni. Elég, ha 2-3 havonta ellenőrzöd őket fürdés közben óvatosan.

Amúgy van egy olyan betegség, hogy: "vőlegénybetegség". Amikor önkielégítést abbahagyod vagy partnerrel nem fejezitek be az aktust. Ilyenkor fájdalom léphet be. Ha később magömlésed lesz, mondjuk rá pár órára, akkor is fent állhat egy kis kényelmetlen érzés. Ez teljesen normális és majd elfog múlni.

A visszeres herével viszont urológiára kell fordulni, hogy megállapítsák, hogy valóban az-e vagy sem. Ezen nem tudunk itt segíteni. Házi gyógymód nincs rá csak műtét.

2017. aug. 19. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért ne fogdoshatná, én is szoktam. Ha telemegy vérrel, szexuális izgalom hatása, akkor kemény. Aztán ugyanúgy puha lesz később. Ha egész nap kemény, több napon át, esetleg fáj is, akkor go orvos.
2017. aug. 19. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert nem tesz jót a fogdosás. :)
2017. aug. 19. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!