Egy borsónyi kemény rögöt tapintottam belul a herém tövében. Merre, hogyan? 23F
Tulzás lenne azt mondani, hogy fáj, inkább csak egy kellemetlen érzes kiséri.
nem gondolom h az egyik nagyobb lenne a másiknál, sőt összehasonlitottam h a jobb golyónál mit tapasztalok, de ott nem érzek rögöt, szoval mellékhere kizarva, nem arra találtam rá. csak a balnál van ez.
nem tudom, hogy háziorvoshoz menjek vagy egyenesen urológus? esetleg ultrahang? tanácstalan vagyok, segitsetek!
#2.! A kérdező helyesen járt el. Ez a mai korban kifejezetten jó szokás hogy havonta legalább egyszer a férfiak áttapogatják a heréjüket. És ha bármi elváltozást tapasztalnak urológushoz fordulnak.
Tehát kérdező! Mutasd meg urológusnak!
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére eddig nem sűrűn járkált orvoshoz, ezert nem tudom, hogy működik ez. Kell beutalo az urologiára? vagy csak besétálok es várok a soromra?
#2es! ha jol emlekszem akkor fürdés közben vettem eszre, mert bár szemmel nem látható, de ha hozzaérek a zacsihoz es pont jó helyre nyúlok akkor nem nehéz megérezni azt a kis bogyószerű valamit. szóval igy vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!