Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 évesen korai még borotválni...

15 évesen korai még borotválni a szeméremszőrzetem? Mire kell figyelnem?

Figyelt kérdés

2017. aug. 18. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
nem korai, akkor csináld, ha úgy érzed, szükséged van rá... van aki már kezdetektől borotválja, van, aki sose... hát arra figyelj, hogy mindig tiszta borotvát, törölközőt használj, hogy ne gyulladjon be a bőröd
2017. aug. 18. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem korai. Hacsak nem vagy: balettáncosnő, műkorcsolyázónő, vagy szinkronúszónő, vagy bármilyen más nő, aki bugyiban tárogatja a lábát. Minden más esetben felesleges kínzásoknak teszed ki magadat.
2017. aug. 18. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Egyaltalan nem sot.. En is 15 eves vagyok es borotvalom. egy masik osztalytarsam is borotvalja szval csinald. A csupasz farkat jobban szeretik a nok.
2017. aug. 18. 19:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Konkrétan az a bajom, hogy kb. 2 éve borotváltam pont augusztus környékén mint most először. 13 éves voltam, tudom még nagyon fiatal, de érdekelt hogy milyen lehet, mert az uncsim pont beszélt róla valakivel és mondta, hogy ő borotválja a péniszénél, csak ő nem tudta, hogy hallom. XD És az egyik fürdésemnél be áztattam magam kb. öt percre és leborotválltam borotva hab, after shave, minden nélkül mert nem tudtam hogy ilyeneket kell használni. Mivel csakis borotvát használtam, teljesen pucér lettem lent és nagyon szúrt is. Kb. 1 hétig szúrt utána már nem. Most meg el telt 2 év, nem borotváltam és nagyon nagy lett a szőr oda lent, de nem zavart. Az utóbbi napokban pedig már szúrt, ezért ollóval kicsit lejjebb vágtam, de még mindíg szúr.

Mitől van ez a hirtelen szúrás? Mit kellene tennem, szerintetek borotváljam le?

Vagy hallotam gyantáról is, mi a legjobb megoldás?

2017. aug. 18. 19:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Érdekes valaki ilyenkor kezdi borotválni magát valaki meg túl van már 2-3 nőn.
2017. aug. 18. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Lehet csak kidörzsölődött a melegben?
2017. aug. 18. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Az elég különös, ha úgy kezdett el szúrni, hogy előtte nem borotváltad le. A természetes szőrzet nem szokott szúrni, csak amikor borotválás után elkezd visszanőni.

Azt döntsd el te, hogy lexsupaszítod vagy sem, de ha nincs még dzsungel a szerszámod körül, és esztétikus a szőrzeted, akkor fölösleges lenne eltűntetni.

(Egyébként nekem nem szúr, amikor borotválás után elkezd visszanőni.)

2017. aug. 19. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,miért kellett lepontozni az elsőt? Csak mert a valóságot írta??
2017. aug. 19. 15:37
 9/9 anonim ***** válasza:
37%

Nem kell leborotválni,a csupasz pénisz nem férfias làtvány.Értelmetlen is a borotválás,mert hamar előbújik a friss szőrzet,begyulladhat a szőrtüsző,ki is lehet pattogni.

Jó mondjuk nem tudom a mai csupasz,belőtt hajú,cső gatyás fiúkból,akiket anyuka làt még 18-24 évesen is el,mert a szendvicsüket se tudják maguk megcsinálni annyira felnőttek mikor lesz férfi.Az is gàz hogy középiskolás fejjel a háziorvoshoz is úgy kell vinni

2017. aug. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!