Mit csináljak hogy ne élvezzek el hamar? Kb elmegyek 3 perc alatt
Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 23:09
1/9 anonim válasza:
Gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás. Emellett önfegyelem - a gondolatok elterelésével jó eredményeket lehet elérni itt is.
2/9 A kérdező kommentje:
Hogyan gyakoroljak rá?
2017. júl. 7. 23:50
3/9 anonim válasza:
Ha fiu vagy akkor ezzel a Kb. 3 perces teljesítménnyel, pont a nagy átlag közepén helyezkedsz el. Azaz nem rossz a teljesítményed, hanem átlagos. Olvas utána, hogy mennyi az átlagos aktus időben mért hossza.
Az első , hozzá szólóval hasonló véleményen vagyok. (fejben dől el minden)
Aztán a sex shopokban is kaphatóak különböző késleltetők, próbáld ki.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem az aktus 3 perc hanem a maszturbálás közben mikor előveszem a péniszem utána már 2-3 perc múlva el is mentem
2017. júl. 8. 00:22
6/9 anonim válasza:
Nállam mire elélvezek minimum 15-20 perc. Ha kiteszek magamért akkor 1 óra. Ha meg csak játszadozok akkor a 4 óra se akadály. Úgy gyakorolj, hogy masztizol és mielőtt elélveznél abbahagyod. Ha teljesen lenyugodtál és lelankadtál, akkor újra kezded. Aztán mielőtt elmész abbahagyod.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom úgy csinálni
2017. júl. 8. 08:44
8/9 anonim válasza:
Meg kell találnod gyakorlással azt az utolsó pillanatot amikor még visszafordítható a folyamat, tehát nem indul be az ejakuláció. És ilyenkor gondolj valami undorítóra, mondogasd magadba Whoopi Goldberg, Whoopi Goldberg, Whoopi Goldberg! Nálam ez bevált!
9/9 anonim válasza:
sexshopokban lehet venni műpuncit 3-4 ezerért, nem kell megvenni a legdrágábbat, elég az olcsó. Ezeken viszonylag jól tudsz gyakorolni, nekem sokat segített, én is gyorsan elmentem az elején, de gyakoroltam egy műpuncin és sikerült javítanom pár percet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!