Csípi a makkom a tusfürdő! Mit tegyek? (Többi lent! )
Figyelt kérdés
Sziasztok!13 éves vagyok,és csípi a makkom a tusfürdő.A Floren Kevin nevezetű tusfürdővel szoktam mosakodni.Sehol nem szokott ilyesfajta problémákat okozni,kivéve a péniszemnél.Ti mivel szoktátok mosni?Szerintetek váltsak másikra?
A válaszokat nagyon szépen köszönöm!
-Tudom,elég gáz a kérdés,de ha el is ítéltek miatta,kérlek bennetek kultúráltabb formában :D-
2017. aug. 15. 19:47
1/15 anonim válasza:
Eddig nem csípte? Vagy mást használtál?
2/15 A kérdező kommentje:
Mást használtam
2017. aug. 15. 19:57
3/15 anonim válasza:
Akkor ne használd tovább! Használj olyat, ami nem irritálja a bőrödet!
4/15 A kérdező kommentje:
A baba tüsfürdő mennyire hatásos ilyen célra?
2017. aug. 15. 20:20
5/15 anonim válasza:
Pont annyira, mint bármelyik másik tusfürdő. Eddig mit használtál és az miért nem megfelelő?
6/15 A kérdező kommentje:
Eddig Axe tusfürdőt használtam,az kiütéseket okozott a testemen
2017. aug. 15. 21:20
7/15 anonim válasza:
Akkor tényleg érdemes lenne mást is kipróbálni. Olyasmit, keress, ami direkt szenzitív bőrre van! A DM saját márkás termékei között is találhatsz bőrsemleges tusfürdőt vagy megkérdezheted a patikában is!
8/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2017. aug. 15. 21:43
9/15 szamo77db válasza:
Próbálj ki valami mást. Jobb minőségűt. Bár nekem még a Baba szappan is csípi a hónaljamat. Nem is tudom, mit lehetne kipróbálni!
10/15 A kérdező kommentje:
Azóta megoldottam a problémát :)
2017. aug. 17. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!