A péniszemre a Baba tusfürdő jó?
#3.! Kedves "nemcsúnya" professzor úr! Ez a válasz megint csak okoskodás. A Baba márkanév nem kisbabáknak való termékeket takar. A család minden tagjának való. Én a kisgyerekeknek semmiként nem ajánlom.
Kérdezőnek válaszolom, hogy jó a péniszedre amennyiben nem érzed úgy, hogy kiszárítja, vagy irritálja a makk, vagy a fityma bőrét.
#4 Végre valaki,aki nem agymosott..
#3 Az összetevőket azért nézd meg ,ha alkalmad lesz rá.
Igen, ezt mindig mondod, csak sosem teszed, kedves profkodó! A másokat privátban való zaklatásaid, letámadásaid mindezt csak még jobban alá támasztják!
A baba termékeket én speciel amúgy szeretem, gyereknél viszont próbálni kell! Ha nem allergiás a kicsi bőre rá, akkor lehet nyugodtan használni. Ugyanígy csináld a péniszednél is. De egyébként a kérdésedből egyáltalán nem derül az ki, mi miatt érdekel ez, mi a baja a péniszednek? Korod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!