Már használhatom? Bővebben lent.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__8..
ezt a kérdést írtam nemrég.ÉS elsősorban EE-hez szól a kérdésem,de más is válaszolhat.
már élhetek nemi életet lánnyal?
légyszi normálisan válaszoljatok.
Sőt, ha jól vettem ki a belinkelt topikból, neked is felajánlotta, hogy írj rá privátban, csak a másik hozzászóló beszélt le erről.
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak! Ha úgy érzed, írj neki!
Én csak azt nem értem, hogy itt miért nem lehet megbeszélni bármit?
Mi az akadálya? Név és arc nélkül van mindenki. Csak a sunnyogóknak áll érdekében, hogy innen elmenjen és csak két ember között folyjon a kommunikáció. Ez tény.
Személyesen még lenne értelme, hogy "ne a többiek előtt" de itt, ahol még a mailcím is anonim maradhat, hát, nem túl érthető (vagyis egyesek részéről nagyon is)
Előző!
Én ismerem EE-t. Jó ember, hátsó szándékok nélkül, és nem sunnyog, válaszai pedig visszakövethetők, amiből kivehető a stílusa. Csak sajnos, itt is vannak olyanok, akik segíteni nem tudnak a posztolóban, ellenben mindenfélét belemagyaráznak, ahogy te is ezzel a "nem túl érthető (vagyis egyesek részéről nagyon is)" féle dumával.
Csak azért, feltételezel ilyet róla, mert nem érted? És ha nem érted, akkor megkérdezted tőle (EE-től) azt amit nem értesz?
Azt nem értem, miért ennyire rosszindulatú mindenki itt? Van egy ember aki tud segíteni sokaknak, erre jönnek a vészmadarak, hogy így nem, úgy nem, közben de megoldást nem mondanak, csak méginkább kétségeket ébresztenek a posztolóban. Most komolyan! Mire jó ez?
Én azt mondom, ha valaki, valamit nem ért, kérdezze meg, és ne kezdjen el ostoba magyarként kombinálni. Ha meg nincs vér a pucájában megkérdezni, amit nem ért, de jót nem tud mondani, akkor hallgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!