Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek, ha egy srác...

Szerintetek, ha egy srác gitározik és ezért hagyja egy kicsit hosszabbra nőni a körmét (csak a jobkézen amivel penget) az gáz? (Főleg lányok jelentkezését várom :$)

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 17:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
tegnap 19:01nek: nehogy mar pengetot hasznaljon:D gondolom spanyolgitarozol, a pengeto megkarcolja a hurokat, nekem mar 2x szakadt el hur pengetes kozben:D
2010. máj. 25. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok lány, sőt, fiú vagyok, de én is gitározok, úgyhogy gondoltam írok. Hátizé. Nekem is pont ugyanez volt a problémám, amikor a gitártanárom közölte velem, hogy a teltebb hang érdekében hosszabbra kell hagynom a körmömet. Én is eléggé kínosan érztem magam, amikor a buszon voltam, iskolában, stb... Amikor furcsán néznek, és megkérdezik, hogy "ismered-e a körömvágó ollót", akkor egy szívből jövő sóhajt hallatok, és elmagyarázom, hogy a gitározáshoz kell, és többet nem is faggatnak. Egyszerűen elfogadnak ezzel a kis szépséghibával. Szóval nem fognak szervezkedni ellened, meg kiközösíteni, aki igazán szeret, az így is szeretni fog! :D:D:D

UI: csak arra vigyázzá hogy ne menjen alá retek, mert az k*rv* csúnya...

2010. jún. 5. 09:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Mellesleg az első válaszoló nem tudja, nem értheti ezt, csak mi, gitárosok. természetesen nem lehet mind a két kezeden hosszúra hagyni a körmöt, mert akkor a kopog a gitárnyakon, ja és mellesleg ez nem divatkérdés.... :D
2010. jún. 5. 09:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem gáz! Ha ápolt, nincs lerágva, beszakadva stb., akkor esztétikus hatást kelt.

25L

2010. jún. 21. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:
igen szokták meghagyni, SŐT még műkörmöt is csináltatott egy gitárművész!!!!!
2011. márc. 19. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!