Szerintetek, ha egy srác gitározik és ezért hagyja egy kicsit hosszabbra nőni a körmét (csak a jobkézen amivel penget) az gáz? (Főleg lányok jelentkezését várom :$)
szia:)
jajj dehogy gáz:) ha szépen, ápoltan hordod, akkor nincs vele semmi probléma:)
sztem nem. mondjuk attól függ,h mekkorára hagyod..de mivel én is gitározom,tudom,h nem kell olyan nagynak lennie. ;)
14/L
Ezt csak az értheti, aki gitározik.... :)
Bal kezén nem hagyhatja hosszúra, mert egyszer nyúljon félre az ember, abból nagy visítás van. Különben én nem szoktam meghagyni a jobbon sem a körmöm. Egyébként engem biztos nem zavarna- persze ne várd meg, ameddig kapák nőnek. Egyébként van egyszerűbb módszer is: ujjpengetők. Az pont a körmöt helyettesíti. Ha mégsem szeretnél gyilkos karmokat, próbáld ki.
Régen (1945 előtt) az úriemberek kicsit hosszabbra hagyták (és persze ápolták) körmeiket, de ezt ma már alig valaki tudja. Amúgy azzal értek egyet, aki azt írta, hogy minden kézkörmöd legyen egyforma hosszú.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!