Kinek mondjam el, hogy viszket a fitymafékem? Anyu vagy apu?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy buli után egy lány ISMERŐSÖMMEl, tehát nem idegen, most egész nap viszket a fitymafékem, szétvakartam, piros talán még hámlik is kicsit. Ez mi lehet? Valszeg elkaptam valamit a ribitől? Nem néztem volna ki belőle legszívesebben kitenném ide az instáját facéját bosszúból.2017. júl. 27. 20:55
1/21 A kérdező kommentje:
18f
2017. júl. 27. 20:55
2/21 anonim válasza:
Inkább apudnak. Ő mégiscsak közelebb áll a témához.
3/21 anonim válasza:
Senkinek, 18 éves vagy. Fogod a tb kártyád és beccammogsz a területileg illetékes bőr- és nemibeteg gondozóba. Valszeg kapsz valami gyógyszert meg kenőcsöt.
4/21 anonim válasza:
Így van apudnak kellene ezt mondani, biztos megérti és tud segíteni valahogy. Elmentek orvoshoz aztán gyógyszertárba. Anyud csak aggódna. De amúgy nem értem, miért nem volt nálad óvszer?
6/21 A kérdező kommentje:
pharmatexet használtunk plusz nem élveztem bele, jobban szeretem gumi nélkül
2017. júl. 27. 21:08
8/21 anonim válasza:
akkor csak nem mostad meg azóta.
9/21 anonim válasza:
Mindegy sztem, bármelyikuk szivesen segit. Menj dokihoz minnel elobb, lehet gomba, nemibetegseg stb.. Maskor ha szereted ha nem a gumit inkabb huzd fel!
10/21 anonim válasza:
Gumi kell, ha tetszik ha nem! Hacsak nem akarsz gyerektartást fizetni. Nem kötelező gumiba élvezni, mert ha a lány beleegyezik, akkor nyugodtan engedheted valamelyik testrészére is. Tanulj a hibából, mert ez még a jobbik eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!