Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, hogy ilyen a párom...

Normális, hogy ilyen a párom spermája?

Figyelt kérdés
Kedves Mindenki, Barátomnál tapasztaltam, hogy a spermájának kifejezetten kellemetlen, átható, "klór" szerű szaga van. Ez normális? Már lassan 3 éve vagyunk együtt, mindig ilyen volt. Ad ez aggodalomra okot? Lehet valami komolyabb dolog előjele? Dohányzik ugyan, de volt már olyan párom anno, aki dohányzott de neki ettől függetlenül szagtalan spermája volt. Mi lehet az oka? Nem akarom bántani, de elviselhetetlen szaga van, komolyan öklendezni kezdek ha csak kicsit is megérzem. Nem volt sok férfival tapasztalatom így érdekelne más véleménye, hogy ez mennyire tekinthető normálisnak. Köszönöm a kulturált válaszokat! 23/L

2017. júl. 22. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Sajnos sokat nem tudok segíteni, de ha nem kapsz az enyémnél hasznosabb válaszokat akkor lehet érdemes lenne megemlítened ezt a párodnak vagy egy dokinak:)

Az én barátom spermájának nincs különösebb szaga, vagyis csak olyasmi mint az íze, édeskés és semmihez nem hasonlítható. Alapból nem lenne bajom vele de szerintem elég kellemetlen, először majdnem kiköptem mikor a számban volt mert rámjött az öklendezés. De aztán megszoktam:D

2017. júl. 22. 15:18
 2/9 anonim válasza:
64%

Ez pedig nagyban a táplálkozástól, alkoholtol, cigitől függ. Jelen esetben ez a dohány miatt van. Hiába jó minőségű a dohány, akkor is szinte "ölő" hatású a spermákra.

Én 4 éve váltottam életmódot, nekem nem a szagával, hanem a színével volt gond és tudtam, hogy sok a napi 1 doboz cigi és mellé a whisky. Hiába jó minőségűt fogyasztottam mindkettőből, meglett az eredménye ÉS annak is hogy letettem mindkettőről.

2017. júl. 22. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi köze a dohányzáshoz. Volt már dohányos párom, és semmi ilyesmit nem vettem észre a spermáján.

Ha ennyire átható a szaga, akkor a párodnak még nem tűnt fel? Neki nem fura?

Lehet, hogy érdemes lenne elmenni egy általános urológiai vizsgálatra.

Esetleg van bármilyen krónikus betegsége? Szed valamilyen gyógyszert? Van valami fura, különös táplálkozási szokása?

2017. júl. 22. 15:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Említettem neki, tudja ő is, de hát a "sajátja" így nem érzi hogy problémás lenne..Hamarosan megy általános urulogiai vizsgálatra. Majd kiderül akkor. Sajnos nem olyan "enyhébb" sperma szagú, ízébe bele se merek gondolni...Nem hinném a szaga alapján hogy az íze epresfagyi :D Köszönöm a válaszokat :)
2017. júl. 22. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
9%

Hagyjátok ki a játékból az ilyen dolgokat.Ilyen egyszerű ez.

Akik kulturáltak a szexben,ott ez nem okoz gondot.Én sem nyalnám ki neked,ha közben kellemetlen ízt éreznék,és jó büdöset szagolnék .

Ha arra gondolsz,hogy urológián valaki izlelgeti,vagy szaglássza,akkor nagyot tévedsz.

2017. júl. 22. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem szoktam nyelni nem is kenem a hajamra se, tőlem ez nem elvárás, és nem is az én ízlésem. Csak azért kerdeztem hogy normális e, mert úgy érződik ilyen intenzíven, hogy nincs a sperma a közvetlen közelemben..Urulogián gondoltam, hogy esetleg megvizsgálnák hogy milyen a sperma minősége, esetleg utalhatnak e a leírtak bármire..Ezért tettem fel a kérdést.
2017. júl. 23. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek egy urológiai vizsgálattal !!! Okvetlenül menjen / menjetek el ! Talán jobb, ha együtt mentek, így erösödik majd az egymás iránti bizalmatok. A sperma - mintát pedíg segíts neki majd "kiadni" magából.
2017. júl. 23. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
A fehérje miatt mert rendesen van benne anyag,sajátomén is ezt érzem mert a fehérje lúgosít tényleg olyan hipó szagú,másé állítólag tejes kukoricaillatú(ezt olvastam),ugyanezt éreztem a 100% tojásfehérje poron vízzel keverve(marta a bőröm),édeskés.Barátnőm betegnek tartotta mert nem annyira fehéres(abban lehet hogy pont hogy kevés a a sperma)Ennyi,nem beteg.
2017. júl. 23. 20:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, érdemes lenne ezt megbeszélni.
2017. aug. 25. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!