Pénisz bőrének ápolására mit javasoltok?
Esetleg valami bőrgomba, én a testápolót nem javaslom, hamis szer.
Ellenben én kis oliva olajat szoktam használni, nagyon jó börre, nekem is sokat segített pont ezen a részen, előtte próbálkoztam testáplóval is de egyáltalán nem volt meggyőző az eredmény.
Ellenben az oliva olaj használata után egész szépen regenerálódott is, nekem ez vált be.
Hát, bármilyen olajtól puha lesz ha bekened, de nem vagyok benne biztos, hogy a babaolaj komolyabb bőráplásra is jó.
Persze nem akarok hülyeségeket állítani, én az olivában hiszek, jókat is olvastam róla, meg jók a tapasztalataim.
Itt ugye az a kérdés, hogy ez neked mennyire jelent problémát meg mennyire akarod orvoslni.
Mert egyszeri alkalomra biztos jó a babaolaj is, de kúraszerűen nem hinném, hogy helyrehozza.
Ha tényleg komolyan gondolod, nem hiszem, hogy óriási tétel beszerezni az oliva olajat.
Azért a gombás dolgot nem zárnám ki, hasonló volt nekem is az sem viszketett, csak száraz darabokban hámlott a bőr.
Itt egy cikk róla, aztán döntsd el az olvasottak alapján, neked elég megyőző-e, szerintem megfontolandó.
A baba olaj hatóságilag ellenőrzött termék .Nem véletlen,mert csecsemők,nagyon kis gyerekek bőrét is ezzel ápolják,ha kivörösödik,kiszárad,hámlik .
Az új szülöttek homlokán ott van sok esetben a magzatmáz,és ennek eltávolitása is baba olajjal történik .
7-esnek sikerült megfognia a lényeget.
Nem kételkedem egy percig sem abban, hogy biztonságosan fel lehet kenni a babaolajat, de itt nem piszkot vagy "magzatmázat" szeretne eltávolítani a kérdező, mert ha csak ennyi lenne vagy egy egyetlen alkalommal történő olajozás akár étolajat is használhatna ennyi erővel.
El lehet olvasni amit belinkeltem, az oliva olaj kifejezetten jó bőrápolásra már csak a benne lévő vitaminok és ásványianyagok okán is.
Ehhez képest a babaolaj egy egydimenziós valami.
Egyszeri alkalommal biztos jó, de kérdés az, bármiféle regenerációt segít-e, szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!