Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénisz bőrének ápolására mit...

Pénisz bőrének ápolására mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Majdnem a tövénél egy csíkban száraz a bőr, de nem körbe, hanem csak kívül, ahol érintkezik az alsómmal. Mi lenne rá jó? Sima testápoló segítene?
2017. júl. 13. 10:43
 1/8 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy egy picit hámlik is ott a bőr, ennyire kiszáradt volna? De miért csak azon a kis részen?:/
2017. júl. 13. 10:47
 2/8 Alain Delon ***** válasza:
Lehet, hogy a mosó-/öblítőszertől van, ami az alsó anyagában marad.
2017. júl. 13. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Esetleg valami bőrgomba, én a testápolót nem javaslom, hamis szer.

Ellenben én kis oliva olajat szoktam használni, nagyon jó börre, nekem is sokat segített pont ezen a részen, előtte próbálkoztam testáplóval is de egyáltalán nem volt meggyőző az eredmény.

Ellenben az oliva olaj használata után egész szépen regenerálódott is, nekem ez vált be.

2017. júl. 13. 11:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát bőrgombára nem gyanakodtam, nem is terjed, nem viszket, nem fáj. Olivaolaj nem igazán van itthon :/ esetleg babaolaj, használhat?
2017. júl. 13. 11:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, bármilyen olajtól puha lesz ha bekened, de nem vagyok benne biztos, hogy a babaolaj komolyabb bőráplásra is jó.

Persze nem akarok hülyeségeket állítani, én az olivában hiszek, jókat is olvastam róla, meg jók a tapasztalataim.

Itt ugye az a kérdés, hogy ez neked mennyire jelent problémát meg mennyire akarod orvoslni.

Mert egyszeri alkalomra biztos jó a babaolaj is, de kúraszerűen nem hinném, hogy helyrehozza.

Ha tényleg komolyan gondolod, nem hiszem, hogy óriási tétel beszerezni az oliva olajat.

Azért a gombás dolgot nem zárnám ki, hasonló volt nekem is az sem viszketett, csak száraz darabokban hámlott a bőr.

2017. júl. 13. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Itt egy cikk róla, aztán döntsd el az olvasottak alapján, neked elég megyőző-e, szerintem megfontolandó.

[link]

2017. júl. 13. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:

A baba olaj hatóságilag ellenőrzött termék .Nem véletlen,mert csecsemők,nagyon kis gyerekek bőrét is ezzel ápolják,ha kivörösödik,kiszárad,hámlik .

Az új szülöttek homlokán ott van sok esetben a magzatmáz,és ennek eltávolitása is baba olajjal történik .

2017. júl. 13. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:

7-esnek sikerült megfognia a lényeget.

Nem kételkedem egy percig sem abban, hogy biztonságosan fel lehet kenni a babaolajat, de itt nem piszkot vagy "magzatmázat" szeretne eltávolítani a kérdező, mert ha csak ennyi lenne vagy egy egyetlen alkalommal történő olajozás akár étolajat is használhatna ennyi erővel.

El lehet olvasni amit belinkeltem, az oliva olaj kifejezetten jó bőrápolásra már csak a benne lévő vitaminok és ásványianyagok okán is.

Ehhez képest a babaolaj egy egydimenziós valami.

Egyszeri alkalommal biztos jó, de kérdés az, bármiféle regenerációt segít-e, szerintem nem.

2017. júl. 13. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!