Mit javasoltok a fityma problémámra?
Kicsi korom óta fitymaszűkületem/rövid fitymafékem van. Teljesen le bírom húzni a makkom alá jóval, csak visszaugrik. Ha lehúzom a makkom hátrahajlik illetve egy "gyűrű" lesz a péniszemen. Ez a gyűrű kicsit heges. Kb 2 éve heges, de nem viszketett nem fájt. Talán egyszer megcsikartam azért heges, de ebben nem vagyok annyira biztos. Tisztálkodásban nem hátráltat mert ahogy írtam le tudom húzni. Nemi életet még nem élek. 18/F
Természetesen el megyek orvoshoz is, de előtte informálodok kicsit mert az orvos úgy is teljeskörülmetélést ajánlaná.
Nos a kérdéseim:
1. Mit javasoltok? Szerintetek elég a fitymaféket megműtetni vagy az egész fitymát?
2.ha az egész fitymát akkor teljes körülmetélés vagy csak plasztika?
3. Mit kezdjek a hegekkel a gyűrűnél?
4. Nem a helyi korházba szeretnék menni, mert flegma és hanyag orvos van. Debrecenbe gondoltam, de az már másik megye, ott is elvégzik a vizsgálatokat és a mutéteket ingyen? Nem magán dokira gondolok.
5. Meddig tartana a gyógyulás? Mutét után tudnék vezetni?
Én is pont ilyen helyzetben vagyok, bár én újabban tudatosan "nyújtom" a féket, és egyre jobban "működik".
Hegeknél mire gondolsz? Ezt most így nem értem.
Orvoshoz ha mész, szerintem simán elégséges egy fitymafék "hosszabbító" (bár nem ez a neve, de annyi az egész, hogy egy kicsit belevág az orvos) és ne hagyd, hogy körülmetéljenek. Szerintem sok fontos idegvégződést veszítenél vele. Én legalábbis így szeretem a péniszem és nem engdném meg, hogy az orvos az "én farkammal verje a csalánt" (ez most illik is ide) a metélési mániájával. Sok jó maszturbálási mód válna lehetetlenné a metéléssel.
Nézz utána a fitymafékes dolognak. Szerintem elég az.
Csak pár kérdésedre válaszolnék.Igazából mindenkinek visszaugrik,hisz az a feladata hogy védje a makkot .
Ilyenekért nem szoktak körbe metélni.Ha jól le tudod húzni akkor olyan rövid a fék sem lehet .
Ilyen műtétek nem befolyásolják a vezetést .
A gyógyulás az elvégzett műtéttől függ,7-20 nap.Orvoshoz viszont oda mehetsz Tb vizsgálatra,ahova területileg tartozol .
Köszönöm a válaszokat! A heg alatt azt értettem hogy ilyen vágás szerű berepedezés a gyűrűnél. Bocsi ha rosszúl fogalmaztam.
Tehát kénytelen vagyok a helyi korházban megműtettni magam vagy fizethetek rengeteget vidéken?
Ennél az orvosnál már voltam más panaszokkal és akkor is flegmázott, nem törődött semmivel, a töke is tele volt már. Nem szeretném ilyen ember kezébe adni a péniszem már ha értitek.
1. Nem fog senki weborvoslást játszani. Majd aki megnézi, eldönti.
2. Megbeszéled a dokival mit szeretnél, de ez önmagában még nem biztos, hogy aggodalomra ad okot. Ha merev állapotban fájdalmat okoz, akkor menj mindenképp.
3. Ír fel rá kenőcsöt vagy te is vehetsz - pl. körömvirágkrém (teljesen általános heges sebekre, nem fognak kinevetni a patikában).
4. Azt mondod, hogy ott vagy egyetemista vagy oda jársz iskolába.
5. Tudnál, de nem javasolt. Inkább tömegközlekedj. Általában 1 napos műtét, tehát behívnak reggelre 4-5 pácienst - levágják amit le kell, doki lemeóz mindenkit és akit rendben talál az mehet isten hírével. Gyógyulás első része amíg le tudod venni a kötést pár nap-~1 hét - ez a fájdalmasabb szakasz. Utána még ~2 hónapig kímélni és gondozni kell a műtéti sebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!