A fitymaszűkület vizsgálatát lankadt vagy merev hímvesszőn végzi az orvos?
Fitymaszűkületem biztos van, de nem tudom, milyen mértékűnek számít. Lankadt állapotban az előbőr visszahúzható, tisztálkodásnál nem okoz gondot. Merev állapotban viszont a fitymám ráfeszül a makkra, aminek a csúcsa ilyenkor kibukkan. A fitymám ekkor nem mozgatható, ha erőltetem, akkor fáj. Ez nehézkessé teszi az önkielégítést.
Az a baj, hogy eléggé szégyellős vagyok. Arra már rászántam magam, hogy megmutatom az orvosnak, de nagyon félek, hogy majd merev állapotban is megakarja nézni, mert nálam csak akkor látható a fitymaszűkület. Milyen ez a vizsgálat pontosan? Elmúlhat még ez magától egy tizenöt éves fiúnál?
Persze, majd egy kis kézimunkával felállítja a farkadat!
Amúgy meg relatív fitymaszűkületed van és megmondom őszintén, hogy nem fog elmúlni és nem segít rajta a torna meg a kenőcsök, csak a körülmetélés. Nekem is az volt, körülmetéltek.
Persze itt a gyakorin van sok okos fitymás, aki jobban tudja mindenkinél, annál is, aki megtapasztalta.
Bitosan nem fogja merev állapotban vizsgálni...
De a múltkor egy fiú írta, hogy o is még 18 alul volt, 17 éves és a szulei kísérték el urológushoz, akik végignézzték, hogy ot ott vizsgálgatja az orvos...
ami a legjobban kiakasztott, hogy ot nem az zavarta, hogy ezt mind látták a szuleik, hanem, hogy osszezsugorodott neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!