12 éves fiú vagyok és durván szőrösödök. Mit lehet ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
2017. júl. 11. 11:52
2/11 anonim válasza:
A világon semmit. Serdülsz és kezdesz férfiasodni, ami a te korodban normális, természetes dolog.
3/11 A kérdező kommentje:
Azért nem természetes,mert jóval szőrösebb vagyok már most mint a többiek. Le szeretném borotválni.
2017. júl. 11. 12:13
4/11 anonim válasza:
Lehet, hogy te korán érő típus vagy. De ez nem jelenti azt, hogy ez nem normális vagy nem természetes. Szóval ezzel nincs teendő.
Ha mégis zavar, akkor már meg is válaszoltad a kérdésedet.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos csak ezt tudom vele csinálni
2017. júl. 11. 12:25
6/11 szamo77db válasza:
Sokkal férfiasabb vagy, ha meghagyod a szőrzetedet!
7/11 anonim válasza:
gondolom a lányok csúfolnak mi ?
8/11 anonim válasza:
13 vagyok és én is hirtelen kiszőrösödtem
A fenekemnél is
Cikiznek
9/11 szamo77db válasza:
Szerintem nagyon sok lánynak bejön egy olyan "igazi" férfi! És nem egy csupasz, óvodás gyerek!
10/11 anonim válasza:
Ez ellen nem tudsz mit csinálni, nem fog eltűnni magától :D
De bármilyen szőrtelenítő megoldás szóba jöhet. Borotva, gyanta, epilátor. Bár fájdalmasabb de helyedben az utóbbi kettőt választanám.
Esetleg még rövidebbre nyírhatod így kevésbé látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!