12 éves vagyok és még nincs spermám és még nem is szörösödök. Ez baj? 155 cm magas vagyok 42 kiló.
Figyelt kérdés
2017. júl. 6. 22:37
1/13 anonim válasza:
Nem
Eléggé fiatal vagy még, nyugi
2/13 anonim válasza:
Nem tudom, én 12 évesen még semmit sem tudtam a spermáról, viszont buzgón építettem a Playmobil várat, és mégis normális férfi lett belőlem.
3/13 anonim válasza:
Én 11 évesen kezdtem el maszturbálni, egy ideig még nekem se volt, ebben a korban normális. Szőrösödni és később kezdett.
4/13 anonim válasza:
Nem, nincs semmi baj. Még nem kezdtél serdülni, de ne aggódj, nem vagy elkésve semmivel!
5/13 anonim válasza:
12 évesen már kiszőrösödtem rendesen spermám is volt
6/13 szamo77db válasza:
Nincsen semmi baj, ne foglalkozz ezzel. Rengeteg időd van még, hogy fejlődj, alakulj. Ne feledd: az idő ezúttal neked dolgozik!
7/13 anonim válasza:
Átlag magas vagy.Átlag magas fiúk 12-13 éves koruk elején kezdenek el szőrösödni,akik nagyon alacsonyak van hogy akàr évekkel később pl csak 14-16 évesen,őket későnérőknek nevezik.
Nem baj hogy még csupasz vagy és nincs spermàd.Még nem serdülsz.Spermàt legkésőbb 16 éves korra kell,hogy termeljen.a szervezet,olyan 13-13,5 éves korban kezd a legtöbb esetben a szervezet spermát termelni.
Én 12 éves korom előtt pàr hónappal kezdtem szőrösödni és spermàt is kb ekkor volt màr,de ritka hogy 12 évesnek spermája legyen.
8/13 anonim válasza:
nekem volt már akkor,ha nem is spermám,de ondóm tutti. Szőrzet is indult pelyhesen
9/13 szamo77db válasza:
Szépen kialakul majd minden. Hiszen félig még gyerek vagy! Még van 5-6 éved, vagy kicsit több, a testi-lelki fejlődésre! Élvezd a nyarat és örülj a fiatalságodnak.
10/13 anonim válasza:
jajj de szar vagy én már 7 évesen büszke családapa voltam asse tudom hány gyerekem van arra emlkékszem hogy a tegnapi buli jó volt lehet hogy te is az én gyerekem vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!