Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik a tesztoszteron hiány...

Mik a tesztoszteron hiány tünetei férfiakon? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kb. egy éve elkezdtem fogyni, de érdekes módon csak izomtömegből, mostanra már 15 kiló lement :S A hasam meg maradt ugyanúgy, oda hízok. Nagyon rossz a közérzetem, rosszul alszok, egyfolytában fáj a fejem kb. 2 hónapja. A rövidtávú memóriám iszonyat rossz lett, ez legtöbször úgy jön elő, hogy ha valamit mondanak nekem,fél perc múlva azt se tudom miről volt szó... de nem mindig. Nem tudok tanulni, egyzerűen nem érdekel, az a durva, hogy például holnap vizsgázom, izgulok hogy nem tudok semmit, de akkor se tanulok......szerintem mondjuk ez azért van, mert úgy állok már hozzá hogy úgyse jegyzem meg :S Okozhat ilyen testi, és ilyen durva pszichés elváltozásokat a hormon hiánya? Ha van itt olyan, akinek volt, legyen szíves ossza meg a tapasztalatokat :S Hol vizsgálják a hormonszintet, kell hozzá beutaló?
2010. máj. 20. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
hogy a kérdésedre válaszoljak keres fel egy sport orvost sé mond el neki mire gyanakszol ő valószinüleg el fog küldeni vérvételre vizelet vizsgálatra talán endokrinologiára is:)amugy vannak tesztoszteron porok shakek tabletták :)
2010. máj. 22. 19:26
 12/21 anonim ***** válasza:

Hali!

Voltál azóta dokinál? (Milyen dokinál? Háziorvos?)

Mit mondott? Mi le7 a bajod?

Kaptál tőle beutalót vhová pl. részletes kivizsgálásra?

Ami meg a sportorvost illeti, ez nem az ő kompetenciája, ő nem fog tudni ebben segíteni. (Pláne úgy, hogy egyes megyékben semmit nem csinál csak piál rendelési időben, és a budai központ koordinátora meg mindent tagad... >:-T)

Tesztoszteron-készítményeket pedig PONTOS diagnózis híján ÓRIÁSI FELELŐTLENSÉG lenne beszedned, és nagy vszséggel csak több kárt tennél magadban, mint hasznot. Nem ajánlom!

Szóval, mi újság azóta, hogy kiírtad a kérdést?

Üdv: EE

2010. jún. 10. 14:22
 13/21 A kérdező kommentje:
Képzeld, eldobom az agyam, a belgyógyász azzal jött, hogy biztos depressziós vagyok, kérésem ellenére sem küldött hormonvizsgálatra. Mit lehet ilyenkor tenni? :S
2010. jún. 10. 14:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Hmmm...

Nos, egyvalami tiszta előttem...: Hogy nem érzed jól magad a bőrödben. Lehetsz depressziós... de a kérdés az, hogy a depressziód okozza pszichoszomatikusan a tüneteidet, vagy a tünetek okozzák a depressziódat!?

Egvmiben azonban nem hiszek. Ha nekem vki azt mondja, hogy biztos, akkor "hülye" ill. tájékozatlan.

Lásd teszkós kiscsaj segítségét...:

"-- Elnézést, merre találom a headseteket?"

1) -- Nem tudom, BIZTOS ott az elektronikánál?!

-- És azt merre találom?

1) -- Gőzöm nincs, az a kolléga ott BIZTOS meg tudja mondani...!"

-- Elnézést, merre találom a headseteket?"

2) -- Nem tudom, BIZTOS ott az elektronikánál...

...később...

-- És azt merre találom?

2) -- Menjen tovább a fősoron, BIZTOS megtalálja...!"

3/4 óra bolyongás után cska megtalálom, de nincs meg a headset, amit a prospiban láttam...

-- Elnézést, van még ebből a headsetből, ami a prospektusukban szerepel?

3) -- Nemtom...BIZTOS van...meg kell nézni!

-- És mégis hol?

3) -- Nemtom... a helyén.

-- És az hol van?

3) -- Nemtom, meg kell kérdezni egy kollégát!

-- Már lega hármat megkérdeztem, az osztályán is megnéztem, de ott nem látni...

3) -- Akkor BIZTOS elfogyott...

(-- Anyád! Meg se nézted...)" >>:-@

Szal innen is rájöhetsz, h. a BIZTOS szó jelentése == NEM BIZTOS, NEM NÉZTEM UTÁNA, NEM TUDOM!

_ Egyébként vannak barátaid? Szoktál velük beszélgetni a problémáidról?

Az első oldalon azt írtad,... "Egyre férfiatlanabb vok, már idegesít." Ez a "férfiatlanság" miben nyilvánul meg (konkrétumok érdekelnek...)

_ Am. a vizsgád hogy sikerült?

_ És mikor voltál a BIZTOSozó belgyógyásznál? (Ő a háziorvosod, vagy beutalóval mentél?)

Üdv: EE

2010. jún. 10. 14:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen, vannak barátaim, de nem kötöm az orrukra milyen betegségeim vannak, sztem más se. Lassan attól leszek depressziós, hogy ennyire nem értenek a dolgukhoz az egészségügyben...Férfiatlant arra értem, hogy már szinte semmi izom nem marad rajam, de a zsírpárnák, azok bezzeg maradnak :D. Sztem egy depressziós fogyásnál nem csak izomtömeget veszítenek...mondjuk nem értek hozzá. Jah holnap megyek háziorvoshoz, hogy küldjön már olyanhoz aki ért is hozzá, nem csak nyugdíjasokat kezelget hasfájással meg székrekedéssel (tipikus sztk doki a belgyógyász...szal nem vmi profi sztem) ;)
2010. jún. 10. 16:37
 16/21 anonim ***** válasza:

Hmmm...

Remélem a háziorvosnál azért jobb tapasztalataid voltak és tényleg elküldött vmi hasznos vizsgálatra.

Természetesen megértem, hogy zárkózott vagy, és én sem azt mondom, hogy ajtó-ablak-átjáróház legyen a magánéleted,... de ha nem mersz megnyílni senkinek sem, akkor miért vagy meglepődve azon, hogy depressziósnak mondanak, és persze úgy is érzed magad...!? Neked soha nem volt LEGJOBB BARÁTod, aki mindent tudott rólad, mégis úgy szeretett és tisztelt, elfogadott, amilyen vagy?

Függetlenül attól, hogy izomról fogysz, zsírszövetből meg doppingolsz "idézőjelben", mit teszel, hogy megakadályozd/lassítsd ezt a folyamatot?

Várom a beszámolódat. Remélem, most már végre jó híreid is lesznek.

EE

2010. jún. 13. 18:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Elküldtek endokrinológiára, tesztoszteron-hiány gyanú :) Én megmondtam ;)
2010. jún. 13. 19:57
 18/21 anonim ***** válasza:

No, és mikorra kaptál időpontot?

A doki miből állapította meg? Kizárólag az elmondásod alapján, vagy meg is vizsgált? Ha igen, mit és hogyan?

EE

2010. jún. 14. 02:13
 19/21 anonim ***** válasza:

Persze, ha nem akarsz,.. nem muszáj válaszolnod... o.O

EE

2010. jún. 19. 05:02
 20/21 A kérdező kommentje:
Aug. 6-ra van időpontom. Majd beszámolok :)
2010. júl. 25. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!