Mik a tesztoszteron hiány tünetei férfiakon? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kb. egy éve elkezdtem fogyni, de érdekes módon csak izomtömegből, mostanra már 15 kiló lement :S A hasam meg maradt ugyanúgy, oda hízok. Nagyon rossz a közérzetem, rosszul alszok, egyfolytában fáj a fejem kb. 2 hónapja. A rövidtávú memóriám iszonyat rossz lett, ez legtöbször úgy jön elő, hogy ha valamit mondanak nekem,fél perc múlva azt se tudom miről volt szó... de nem mindig. Nem tudok tanulni, egyzerűen nem érdekel, az a durva, hogy például holnap vizsgázom, izgulok hogy nem tudok semmit, de akkor se tanulok......szerintem mondjuk ez azért van, mert úgy állok már hozzá hogy úgyse jegyzem meg :S Okozhat ilyen testi, és ilyen durva pszichés elváltozásokat a hormon hiánya? Ha van itt olyan, akinek volt, legyen szíves ossza meg a tapasztalatokat :S Hol vizsgálják a hormonszintet, kell hozzá beutaló?2010. máj. 20. 20:12
1/21 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 20/F
2010. máj. 20. 20:13
2/21 anonim válasza:
Szia! Ez nem tesztoszteronprobléma, hanem valamilyen vitaminhiány szerintem. C vitamint kezdj el szedni és egyél szőlőcukrot. Rendesen táplálkozol? Egyébként holnap én is vizsgázom, hátha egy vizsgára megyünk, te miből mész? :D 21/N
3/21 anonim válasza:
Egyébként pedig edzetlenség valószínű, akkor is csökken az izomtömeg. Sportolsz vagy mozogsz rendszeresen?
4/21 A kérdező kommentje:
Nem vitamin sztem, mert eszek rendesen, és úgy fogyok :( Egyre férfiatlanabb vok, már idegesít. Egyébként makróra, de azt inkább nem mondom hova :)
2010. máj. 20. 20:16
5/21 A kérdező kommentje:
Igen, sportolok, de az izületeim se valami jók.
2010. máj. 20. 20:17
6/21 A kérdező kommentje:
Egyébként azt is mondták, hogy sclerosis multiplex is lehet, na azt nm szeretném...mindegy, holnap doki sztem, mert már nem bírom
2010. máj. 20. 20:18
7/21 anonim válasza:
mindenképp menj el orvoshoz, mielőtt roszabb lesz. puszi (Miranda)
8/21 anonim válasza:
Akkor nem egy vizsgára megyünk :(
Valószínű tényleg valami betegség ez esetben, de nem SM. Inkább valami emésztőrendszeri megbetegedés, talán valami autoimmun, de nem valószínű. Csak egyszerűen fejlődsz még :) Későn érsz :)
9/21 A kérdező kommentje:
19 évesen elértem a max-ot, így már inkább visszafejlődök, basszus... :D kb 16-nak nézek ki most xD ez az én formám
2010. máj. 20. 20:25
10/21 anonim válasza:
Vigyél be aminosavakban,vitaminokban gazdag táplálékot,készítményeket.Mozogj rendszeresen,tornáztasd az agyad is.Próbálj rendszeres nemi életet élni - akár egyedül is,ha másképp nem megy.Xman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!