Amióta depressziós vagyok egyáltalán nem érdekel a szex, ez normális?
Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 11:47
1/12 anonim válasza:
Igen, teljesen normális, a depressziósokat nem igazán érdekli semmi, elhagyja őket az életkedvük, nem látnak motivációt arra sem, hogy kikeljenek reggel az ágyból. Nem értem, miért gondolod, hogy szexelni akarnod kell.
2/12 anonim válasza:
Persze, ez a depressziónak egy tünete konkrétan.
3/12 szamo77db válasza:
Igen, ez normális. És semmi másnak nem tudnak örülni. Ezt hívják úgy, hogy anhedonia.
4/12 Hapoka válasza:
Szedjél valódi kalcium és magnézium jól felszívódó szereket,
pl. A pezsgő tabletták is jók. Én a tőlem ellopott víztiszta kalcium és magnézium folyadékot, amit én 20 év óta szedtem saját pezsgőporomként! Azóta sok vidámságot adtam kaptam átéltem! De a bajokat is tisztábban látom, a megoldásokkal együtt!
5/12 szamo77db válasza:
Alvászavarod nincsen? Mert az is a depresszió egyik tünete.
6/12 anonim válasza:
Aha. Az antidepitől pedig örökre megszabadulsz a vagy érzésétől :)
7/12 anonim válasza:
A kalcium és magnézium kevés, kedves 4-es. A depressziósok bélflórájából két törzs, a Dialister és Coprohoccus fajok pusztultak ki. Ezek szolgáltatnák a boldogsághormonok, a dopaminnak 50, valamint a szerotoninnak a 90%-át.
10/12 anonim válasza:
Ellopták a víztiszta kalcium és magnézium folyadékodat? Ki volt ilyen ganyé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!