Normális, ha szexuális tartalom nézegetése során néha néha összehúzódnak a herék de a pénisz nem?
Figyelt kérdés
Van összefüggés egyébként a két dolog között?(herezacskó és a szexuális tartalomra reagált összehúzódás)
Úgy tudtam, hogy a herezacskó csak hőmérséklet hatására(hideg-össze/meleg-elernyed) tud összehúzódni.
Illetve még akkor tud összehúzódni, ha ejakuláció történik orgazmua hatására.
De lehetséges, hogy a merevedéskor összehúzódjon mondjuk egy gyönyörű nő látványára?
Van, hogy néha egy szép nő miatt összehúzódnak, ha éppen látok ilyen hírdetést mondjuk filmnézés közben, de erekcióm nem lesz.
Tehát, lehet az összehúzódás válaszreakció valamilyen izgató dologra vagy ez anatómiailag/biológiailag lehetetlen?
2017. jún. 20. 01:52
1/3 TR75 válasza:
Része a szexuális izgalomnak, szóval igen, lehet.
Amúgy viszont jele lehet a szorongásnak is.
2/3 anonim válasza:
Szexuális izgalom hatására nagyon sok embernek összehúzódik, ez természetes
3/3 Zsuzsika535 válasza:
Hát akkor nagyon beindultal😏 engem mikor a párom kinyalt akkor úgy folytam mint a vízesés. Jó lett volna ha közben dugott volna, de akkor csak nyalt.. amúgy is.. mi lenne ha a nyugatiban a nyilvános wcben raulnek a farkadra, vagy akár leszopnálak😏😏 jó lenne❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!