Miért van hányingerem (részletek lent)?
2Hónapja fogyokúrázok, a súlyos túlsúlyom miatt , azóta nem tapasztaltam ezt a szinte egész napos hányingert, (nem ettem édességet) Aztán egyik nap már nem birtam magammal és ettem édeséget éjjeles müszak után, mikor felkeltem elöjött megint a hányinger, és egész este tartott, lehet ez az édeséggel összefüggésben? Cukorbeteg lennék, gondolkoztam az orvoson megint, de mit mondjak neki? eccer már voltam ezzel nála és úgy kezelte mindha elrontottam volna a gyomrom, pedig nem :S
mi lehet ez?
A cukorbetegségnek nem tünete a hányinger. Előfordulhat ugyan, hogy ha leeseik a vércukor, akkor jelentkezik de más tünetekkel együtt (verejtékezés, szédülés, erős éhségérzet). Nem gondolom, hogy ez lenne a probléma.
Szerintem inkább valamilyen vitaminhinyod lehet a fogyókúra miatt. Kérj vérvételt, abból kiderül. Mondtad az orvosnak, hogy fogyózol? Azt tudom, hogy nekem pl. a B6 vitamin csökkentette régebben a hányingert. A MagneB6 szerintem biztos nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!