Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tesztoszteron hiányom van es...

Tesztoszteron hiányom van es pajzsmirigy alulmukodesem. Mivel tudnam ezt gyogyitani?

Figyelt kérdés

Üdv

18 éves fiu vagyok es orvosin azt mondtak hogy a pajzsmirigy alulmukodesem van.. En ezzel nem is foglalkoztam de nemreg utanna neztem es sokhelyen olvastam hogy jód-al tudom a pajzsmirigyemet javitani. Nos vettem is tablettat ami 100 mikrogramm jodot tartalmaz ebbol 2 darabot szedek de hatast nem vettem eszre. Ebben kernem segitsegeteket :)

Mivel 18 eves vagyok es a tesztoszteronomnak az egbe kellene lenni de nem igy van. Kicsit irok magamrol: 196cm magas vagyok 87 kilogramm es nem vagyok meg szőrös sem.. kicsi bajszom van amit borotvalok hetente de se nem eros se nem nől gyorsan.. az alamon van par szal szakal kb 10-15 az arcom tiszta de ez nem is gond a problemam a kicsi penisz. Azt olvastam a tesztoszteron helyrealitasaval a peniszem is helyreall es talan a szakalam is nol. Nehez fizikai munkat vegzek napi 10 oraban de a tesztoszteronom nagyon alacsony. Kb 3 honapig foglalkoztam a testepitessel de a munkam miatt nincs idom ra. Dohanyzom is napi 10-15 szal. Segitsegeteket kernek hogy mivel tudnam a tesztoszteronomat potollni. Halottam hogy vitaminok is kellenek es nem sok gyumolcs es zoldseget eszek. Holnap veszek multivitamint ami eleg sokat tartalmaz vitaminolbol es jódot is tartalmaz igy nem kell jódpótlót is szednem. De a tesztoszteron problemara meg nem talaltam biztos megoldast. Egy tribulus maximus szert szeretnek kiproballni ami elmeletileg segit de szeretnek tapasztaltaktol velemenyt kerrni hogy ki mit ajanl. Koszonom elore a valaszokat az ekezet miatt meg elnezest de telorol irok.

#pajzsmirigy #Tesztoszteronhiány
2017. jún. 15. 22:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
A pajzsmirígynek nem csak jód kell, hanem Tirozin is és talán az alanin aminosavak is. De ez elég összetett, attól hogy szedsz alapanyagot, még nem biztos hogy bármi megoldódik, mivel az sem jó, ha csak cirkulár a véredben a jód, és esetleg felhalmozódik. Egyértelmű, ami tud segíteni az a gyógyszerek és az ima.
2017. jún. 22. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!